- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення згідно плану роботи Ради на 2018 рік

30 березня 2018 року під головуванням першого заступника міського голови В.С. Мовчана було проведено засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення згідно плану роботи Ради на 2018 рік.

На порядку денному засідання обговорювались наступні питання:

  1. Стан виробничого травматизму та професійної захворюваності на підприємствах міста та заходи щодо їх унеможливлення, а також стан охорони праці на підприємствах, установах та закладах міста та заходи щодо його покращення.
  2. Стан захворюваності населення міста на грип та ГРВІ, профілактика та лікування.
  3. Стан травмування громадян при використанні газу у побуті, заходи щодо запобігання нещасним випадкам.

Інформацію щодо аналізу виробничого травматизму та стану охорони праці на підприємствах міста було надано начальником відділу страхових експертів з охорони праці Павлоградського відділення Фонду соціального страхування Ровною Оксаною Миколаївною.

Щодо стану захворюваності населення міста на грип та ГРВІ, а також засобів профілактики та лікування повідомив завідувач ВСП «Павлоградський міськрайонний відділ лабораторних досліджень» Журавель Сергій Петрович.

І стосовно останнього питання, яке було присвячено стану травмування громадян при використанні газу у побуті та заходам щодо запобігання нещасним випадкам була надана вичерпна інформація головним інженером Павлоградського відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз» Тімковою Вікторією Анатоліївною. За результатами обговорення даного питання було запропоновано затвердити заходи із забезпечення безпеки використання природного газу в побуті та забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання всіх категорій споживачів міста природним газом.