- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося засідання виконкому

 

24 липня 2019 року відбулося чергове засідання виконкому на якому були обговорені питання: «Про реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту в м.Павлограді» та «Про підсумки роботи щодо запровадження практики електронних закупівель за кошти міського, обласного, державного бюджетів, а також власних коштів виконавчих органів, комунальних підприємств та комунальних закладів Павлоградської міської ради за 1 півріччя 2019 року».
В засіданні прийняли участь заступник голови постійної депутатської комісії, керівники установ, організацій міста, відділів та управлінь міської ради та виконкому.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонов О.М. доповів про заходи цивільного захисту, захисту населення і території міста, навколишнього природного середовища та майна у мирний час, а також в особливий період.
В місті діє Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в м.Павлограді на 2018-2020 роки.
Створений міський матеріальний резерв, до якого закладені пальне, будівельні матеріали та аварійно-рятувальне обладнання.
Одним із найважливіших завдань у сфері цивільного захисту є забезпечення оперативного оповіщення та інформування населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій. В нашому місті функціонують 13 електричних сирен за допомогою яких подається сигнал «Увага всім».
Для укриття населення створений фонд захисних споруд в кількості 30 сховищ, проведена технічна інвентаризація 24 сховищ, вживаються заходи з підтримання захисних споруд в готовності до укриття непрацюючого населення міста та працівників підприємств, установ та організацій. Проводяться навчання з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.
З доповіддю «Про підсумки роботи щодо запровадження практики електронних закупівель за кошти міського, обласного, державного бюджетів, а також власних коштів виконавчих органів, комунальних підприємств та комунальних закладів Павлоградської міської ради за 1 півріччя 2019 року» виступила начальник відділу з економічних питань Штонда Т.А. Було відмічено, що за період з 01.01.2019р. по 30.06.2019р. замовниками через систему «Прозорро» завершено 587 закупівель на очікувану вартість 174,5 млн.грн. В результаті проведених торгів укладено договори на суму 165,1 млн.грн., при цьому економія коштів склала 9,4 млн.грн.
З 1 півріччя 2019 року відсоток успішних процедур склав 78% і в порівнянні з 1 півріччям 2018 року зріс на 6%.
Не відбулося 130 закупівель на суму 35,7 млн.грн., 35 закупівель на суму 30,4 млн.грн. триває, розірвано через невиконання постачальниками своїх зобов’язань 6 договорів на суму 1,7 млн.грн.
В порівнянні з аналогічним періодом 2018 року очікувана вартість оголошених закупівель та економія коштів в результаті проведених процедур зросли на 71% і 24% відповідно, при тому що кількість оголошених процедур знизилася на 21%.
Після обговорення питань, прийнято відповідні рішення виконкому.
Потім, були розглянуті 48 проектів рішень, які підготували структурні підрозділи виконавчого комітету та міської ради, з них прийнято 44 рішення.