- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося засідання виконкому

 

22 липня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому на якому були обговорені питання: «Про реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту в м.Павлограді в 2019-2020 роках» та «Про підсумки роботи КП «Муніципальна варта» за 2019 рік та I півріччя 2020 року».
В засіданні прийняли участь прокурор Павлоградської місцевої прокуратури, керівники установ, організацій міста, відділів та управлінь міської ради та виконкому.
Начальник відділу з питань НС та ЦЗН Белякін В.Ю. доповів про заходи цивільного захисту, захисту населення і території міста, навколишнього природного середовища та майна у мирний час, а також в особливий період.
В місті діє Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018- 2020 роки.
Створено міський матеріальний резерв, до якого закладені пальне, будівельні матеріали та аварійно-рятувальне обладнання.
В м.Павлограді функціонують 13 електричних сирен за допомогою яких подається сигнал «Увага всім». З кожним роком їх працездатність знижується. Тому розпочато роботу по технічному переоснащенню місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення. Розроблено проект, загальна вартість якого складає 5 млн.грн.
У 2020 році на проведення протипожежних заходів в закладах освіти, культури, спорту та охорони здоров’я заплановано виділення коштів з міського та державного бюджетів в сумі 7 млн.757 тис.грн.
Цього літа спостерігається надзвичайно висока пожежна небезпека. Проте, завдяки відпрацьованому механізму взаємодії пожежно – рятувальних підрозділів та КП «Затишне місто», вдалося не допустити пожеж на великих територіях та задимлення мікрорайонів міста.
Для укриття населення створений фонд захисних споруд в кількості 30 сховищ, проведена технічна інвентаризація 24 сховищ, вживаються заходи з підтримання захисних споруд в готовності до укриття непрацюючого населення міста та працівників підприємств, установ та організацій. Проводяться навчання з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.
З доповіддю «Про підсумки роботи КП «Муніципальна варта» за 2019 рік та I півріччя 2020 року» виступив директор Тіщенко С.О. Відмічено, що в 2019 році до підприємства надійшло 262 звернення, за I півріччя 2020р. – 495, по яких було вжито відповідні заходи.
З 1 квітня 2020 року в комунальному підприємстві «Муніципальна варта» створено 2 структурних підрозділи: відділ охорони та відділ з благоустрою. В І півріччі 2020 року працівниками відділу охорони проведені заходи: з виявлення і профілактики правопорушень на території
м. Павлограда, забезпечення охорони громадського порядку та охорони майна територіальної громади, рейди із знищення наркотичної реклами, спільно із Національною поліцією по дотриманню умов карантинних заходів, торгівлі у невстановлених місцях, щодо скупчення наркозалежних осіб, на наявність ліцензії на продаж алкогольних та тютюнових виробів, рейди по виявленню браконьєрів.
Працівниками відділу охорони взято участь у пошукових заходах громадян, проведенні уроків Мужності у школах, занять по самозахисту, затриманні правопорушників та наданні першої медичної допомоги.

За період з 1 квітня 2020 р. по червень 2020 р. працівниками відділу з благоустрою складено 32 адміністративних протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, надано фізичним особам, фізичним особам-підприємцям, підприємствам, установам та організаціям 516 приписів.

Після обговорення питань, прийнято відповідні рішення виконкому.
Потім були розглянуті та прийняті рішення, проекти яких