- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося засідання виконкому

22 вересня 2021 року відбулося чергове засідання виконкому на якому було обговорено питання: «Про хід виконання першочергових заходів щодо підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери м.Павлограда  до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022рр.».

Перший заступник міського голови Радіонов О.М. доповів, що станом на 01 вересня 2021 року більшість заходів виконані в повному обсязі, окремі – на 98 %.

Житловий фонд міста на сьогодні нараховує 644 будинки. ТОВ «ТПК ПРОМЛІФТСЕРВІС», КП«Павлограджитлосервіс», головами ОССБ підготовлено 537 житлових будинків з центральним опаленням з паспортами готовності, що становить 100%.

Комунальним підприємством «Павлоградтеплоенерго» замінено   1,9 км теплових мереж (100%), підготовлено 26 котелень та 13 теплових пунктів (100%).

Комунальним підприємством «Павлоградводоканал» замінено 3,1 км водопровідних та 1,8 км каналізаційних мереж, підготовлено 2 водопровідно-насосні станції та 21 каналізаційно-насосну станцію.

Значний обсяг робіт виконано з ремонту дорожнього покриття вулиць міста. За кошти міського бюджету виконано  капітальний та поточний ремонт асфальтобетонного покриття на суму 16 млн. 708 тис. грн.

У визначений термін виконали завдання з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду Павлоградський об’єднаний район електричних мереж  АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі», ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична кампанія» та Павлоградське відділення  АТ «Дніпропетровськгаз».

Бюджетні установи повністю виконали завдання з ремонту покрівель, дверних та віконних прорізів, систем центрального опалення та холодного водопостачання.

У цілому на 100% підготовлено 44 об’єкти відділу освіти, у тому числі 19 шкільних, 20 дитячих дошкільних та 5 позашкільних закладів. Завершено роботи по 4 закладам охорони здоров’я, 7 закладам  культури та 2 закладам  спорту.

 

Після обговорення питання, виконавчий комітет міської ради  вирішив рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності вжити вичерпних заходів для погашення підприємствами, установами та організаціями у повному обсязі заборгованості за спожитий природний газ, електричну і теплову енергію, воду та послуги з водовідведення, забезпечити щомісячну оплату поточного споживання енергоносіїв, створити умови щодо закупівлі природного газу, в тому числі за рахунок кредитних ресурсів, і своєчасного початку опалювального сезону, а також погашення заборгованості за минулі періоди.

Після обговорення питання, прийнято відповідне рішення виконкому.

Потім були розглянуті  та прийняті рішення, проєкти яких підготували структурні підрозділи міської ради та виконкому.