- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбувся перший кіносеанс в 3-D кінотеатрі у бібліотеці

30 вересня в Центральній міській бібліотеці презентували ще один з реалізованих проєктів Бюджету участі «Вільний 3-D кінотеатр у бібліотеці». Його відкриття приурочили до Всеукраїнського дня бібліотек.
Головною ідею проєкта було створення нового безкоштовного комунікативного простору для широкого загалу павлоградців.


Змінюється час та змінюються способи спілкування людей. Загальна діджиталізація суспільства все більше сприяє втраті безпосереднього спілкування між людьми різних поколінь. Для вирішення цієї проблеми в ЦМБ вже створена «Бібліотечна майстерня сімейного дозвілля», де проводяться різноманітні безкоштовні майстер-класи, сімейні свята, а також спільні перегляди та обговорення фільмів. Але бібліотека не мала пристосованого для переглядів приміщення.
Колектив бібліотеки вирішив взяти участь в міському проєкті «Бюджет участі в Павлограді» та створити безкоштовний 3D-кінотеатр. Павлоградці підтримали проєкт, віддавши за нього 236 голосів.
В рамках проєкту придбано проектор, медіаплеєр, 3D-окуляри, LED-світильники та зроблено ремонт приміщення. Загальний бюджет проєкту склав 49 880 грн.

Щиро вітаємо колектив центральної бібліотеки та бажаємо вам натхнення і нових цікавих ідей!
Нагадуємо, що цього року в Павлограді вперше реалізується «Бюджет участі». Завдяки цьому проєкту в павлоградців з’явилась можливість долучиться до демократичного процесу, у якому кожен мешканець вирішує, у який спосіб витрачати частину місцевого бюджету. Всі проєкти реалізуються за кошти міського бюджету. Загальний кошторис складає 1 млн. 400 грн.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради
Відділ культури Павлоградської міської ради