- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбувся семінар для підприємців

 

28 січня 2021р. на базі Центральної міської бібліотеки відбувся безкоштовний освітній семінар для підприємців м.Павлограда.
На семінарі виступили з актуальних питань податкового та трудового законодавства представники Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області та Палоградського регіонального управління з питань праці ГУ Держпраці у Дніпропетровській області.

І були розглянуті такі питання: про порядок списання сум заборгованості по ЄСВ; строки подання звітності; про застосування штрафних санкцій, у тому числі на період карантину; про застосування Книги обліку доходів та питання легалізації трудових відносин і відповідальність за порушення трудового законодавства.

Семінар пройшов успішно в діалоговій атмосфері, присутні мали змогу задати свої питання та отримати відповіді на них.

Шановні підприємці!
Подібні безкоштовні семінари плануються проводитись щоквартально, з дотриманням всіх заходів карантинних обмежень, тож слідкуйте, за оголошеннями на офіційному сайті міськради https://pavlogradmrada.dp.gov.ua та в ЗМІ й приймайте активну участь у підвищенні вашого освітнього рівня.

Інформацію надано відділом з питань розвитку
підприємництва та залучення інвестицій міськвиконкому,
конт.тел.: 200480, 206286; e-mail: torg317@ukr.net