Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відзначили працівників фізичної культури й спорту

Сентябрь 9th, 2011 Новини Вывести на печать

День Спорта 2011

Павлоград — спортивне місто, в якому широко розгалужена інфраструктура фізичної культури і спорту. У місті працюють 3 дитячо-юнацьких спортивних школи, 5 стадіонів, 127 спортивних майданчики, дві з яких зі штучним покриттям, 4 дитячо-спортивних майданчики, 48 спортивних залів, 91 приміщення для занять фізкультурно-оздоровчою роботою, водно-спортивна і приватна кінно-спортивна бази, 15 федерацій з різних видів спорту.
У галузі працюють 189 фізкультурних працівників, серед яких 1 Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, 1 Почесний працівник фізичної куьтури і спорту, 5 Заслужених тренерів України. У місті розвивається 39 видів спорту.  Провідні спортсмени міста приймають участь в змаганнях вищого рівня, прославляючи наше місто не тільки в області, а й за межами України.
Кожен п’ятий житель міста займається фізичною культурою і спортом.
Особливу увагу місто приділяє роботі з людьми з обмеженими фізичними можливостями, які займаються не тільки в спортивних секціях, але і беруть участь у міських та обласних змаганнях.
Олімпійською надією Павлограда на сьогоднішній день є дві легкоатлетки, Ганна Тітімець та Анастасія Рабченюк, ведуть активну підготовку до тридцятих літніх Олімпійських ігор у Лондоні(2012 р.) і вже отримали ліцензії на право участі.
Від імені міського голови з нагоди професійного свята привітали найкращих працівників фізичної культури й спорту секретар міської ради Аматов Є.В. та заступник міського голови Рябова А.В.: “Спорт, регулярні заняття фізкультурою — це здоровий спосіб життя, до якого долучаються тисячі жителів нашого міста. В житті багатьох з нас є місце для ранкової зарядки, пробіжки, велосипедної прогулянки, відвідування тренажерного залу… Фізична культура стала невід’ємною частиною розпорядку дня багатьох. Дякуємо за це Вам, тренери, інструктори, шкільні вчителі фізичної культури. Завдяки Вашому кропіткому труду і ентузіазму молоде покоління все більше захоплюється спортом.”
Цінними подарунками нагороджені:
1. Невязанная Валентина Михайлівна — методист навчальних дисциплін відділу освіти Павлоградської міської ради. На урочистому засіданні в обласній адміністрації Валентина Михайлівна нагороджена Почесною грамотою голови Дніпропетровської обласної ради.
2. Середюк Лідія Вікторівна — директор фізкультурно-спортивного комплексу ім. В. М. Шкуренко. На урочистому засіданні в обласній адміністрації Лідія Вікторівна нагороджена Подякою управління з питань фізичної культури та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.
3. Жукова Надія Андріївна-керівник фізичного виховання Павлоградського медичного училища, голова регіонального методичного об’єднання керівників і викладачів фізичного виховання вищих навчальних закладів Дніпропетровської області.
4. Дащенко Юрій Кузьмич — викладач в Західно-Донбаському приватному інституті економіки і управління. Під керівництвом Юрія Кузьмича почав активно розвиватися бадмінтон в місті.
5. Сліпченко Олександр Володимирович — Заслужений тренер України з тайського боксу. У спорті працює більше 10 років, за весь час виховав безліч призерів та чемпіонів Європи та Світу.
6. Кравченко Ольга Григорівна — тренер-викладач з туризму водно-спортивної бази «Посейдон», постійно займається організацією та проведенням міських змагань з туризму.
7. Уруков Володимир Максимович — тренер-викладач зі спортивної гімнастики ФСК Шкуренко. У спорті працює більше 39 років. За час роботи підготував 15 Майстрів спорту Радянського Союзу і України, 4 його вихованця стали одними з найбільш популярних людей — вони працюють у Цирку Дю Салей в США Лас-Вегас.
8. Соляннікова Мар’яна Петрівна — вчитель фізкультури СШ № 7, організатор шкільних спортивних свят, творча, завжди шукає нові форми роботи, ініціатор проведення нестандартних форм змагань. Девіз цього вчителя: «Найголовніше в школяра — це здоров’я».
9. Зайченко Микола Петрович — директор стадіону «Шахтар» ДТЕК Павлоградвугілля, Майстер спорту Радянського Союзу з класичної боротьби. Відповідальний керівник з багаторічним стажем роботи у спорті, користується авторитетом в колективі, сприяє розвитку спорту в місті.
10. Федченкова Юлія Олександрівна — працівник комунального підприємства «стадіон «Прометей».
11. Григор’єва Тетяна Євгенівна — тренер — викладач з художньої гімнастики ДЮСШ «Юність». Стаж тренерської роботи 10 років. За час роботи її вихованці стають призерами і чемпіонами обласних та Всеукраїнських змагань.
12. Сайц Віталій Володимирович — тренер з баскетболу Спортивно — оздоровчого комплексу «Центр».
13. Ломоносова Наталя Володимирівна — тренер з художньої гімнастики Спортивно — оздоровчого комплексу «Центр», виховала чимало призерів та чемпіонів міських і обласних змагань.

Дякуємо вам за щоденний труд, за відданість обраній професії!

Нехай на спортивних аренах
будуть лише вдалі старти і переможні фініші!

Зі святом!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження