- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Випускні вечори в Дитячих музичних школах

Випускні вечори в Дитячих музичних школах

Традиційно щороку випускники дитячих музичних шкіл отримують свій перший в житті документ про мистецьку освіту, а бажаючи продовжити навчання на професійному рівні — путівку у мистецьке життя. Завершився 2014/2015 навчальний рік і для учнів ДМШ №1,№2,№3 міста Павлоград, а це 880 дітей.
26, 27 та 28 травня 2015 року відбулися випускні вечори, на яких
85-м учням-випускникам директорами навчальних закладів були вручені свідоцтва про закінчення навчання в дитячий музичній школі. Всіх присутніх переповнювали емоції, спогади, слова вдячності та смуток розставання з улюбленим навчальним закладом та з викладачами, які протягом багатьох років допомагали дітям розкривати свій музичний талант, надавали можливість побачити чудову творчу дорогу в світ музики, дарували своїм учням тепло, доброту, час і досвід, а головне – любов до мистецтва. В свою чергу вихованці музичних закладів прославляють своїх наставників та віддячують їм за навчання постійними перемогами на Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсах; втілюють дитяче захоплення музикою у справу всього життя, повертаючись до рідної школи педагогами.
Вітаємо випускників, викладачів ДМШ №1, №2, №3, батьків із закінченням навчання та бажаємо, щоб музика супроводжувала вас по життю завжди, підтримувала та допомагала долати всі негаразди та примхи долі! Благополуччя, здоров’я та миру!