- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітаємо працівників харчової промисловості!

Шановні працівники харчової промисловості!

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання і слова подяки за плідну й таку важливу для суспільства працю.
Турбота про хліб насущний в усі часи була однією з головних для всього людства. Завдяки розвинутій харчовій галузі сьогодні кожен з нас має можливість вибрати в магазинах те, що йому до смаку.

День працівника харчової промисловості у нашому місті вважають своїм професійним святом не тільки колективи ТОВ “Молочний дім”, ЗАТ “Павлоградхіб”, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і десятки малих приватних підприємств, які сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування. Саме від вашої праці залежить багатство нашого столу, якість, смак та поживність продуктового асортименту.

Впевнений, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, передових методів господарювання, невтомній праці трудівників позитивні тенденції у виробництві продовольчих товарів будуть розвиватися й сприятимуть забезпеченню мешканців Павлограда якісними і доступними продуктами.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу копітку працю, за смачні хвилини життя, які ви даруєте людям.

Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а життя буде щасливим і радісним.

Бажаю вам працелюбності, наполегливості, невтомності у пошуку нових рецептур. Хай щастить вам у всіх починаннях! Добра, миру й злагоди у вашому домі.

Зі святом!

Міський голова                 І.С. Метелиця