- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітаємо юних художників!

16 березня 2023 року в  Палаці творчості дітей та  юнацтва  відбулося урочисте нагородження переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

У конкурсі взяли участь 66 учасників від 17 закладів загальної середньої та 3 закладів позашкільної освіти, які представили 116 різноманітних робіт. Конкурс викликав надзвичайний прояв творчих можливостей у передачі реальності вигляду і характерних ознак  представників фауни нашого регіону та зоогеографічних областей світу.

 Юні художники зобразили на своїх малюнках синичку блакитну та тропічних туканів, ігуану і пугача в польоті,  мадагаскарського лемура і ранковий відпочинок леопарда, лисичку на полюванні та  маленьких ховрашків.

Серед 26 переможців представники  від Ліцеїв № 5, 11, 12, 15, 17, 19,   Гімназій №1, 2, 3, 4, 8,  Павлоградського міського ліцею, КПНЗ «Центр позашкільної роботи», КЗПО «Палац творчості дітей та юнацтва», КПНЗ «Станція юних натуралістів».

Висловлюємо вдячність усім учасникам конкурсу за активність і небайдужість, старанність, креативність та велике душевне тепло, яке було вкладено в малюнки.