- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітаємо з ювілеєм!

 

14 вересня відмічає 70-річний життєвий ювілей головний редактор газети «ТН- Експрес» Ніколаєнко Володимир Григорович!
Володимир Григорович проживає в Павлограді з 1978 року. Працював художнім керівником, а потім директором ПК «Ровесник» ( 1978 – 1989рр), директором Павлоградського історико — краєзнавчого музею(1989-1997рр), регіональним представником Всеукраїнської газети «Сільські новини» (1997 -2000рр).
З 2000 року Ніколаєнко В.Г. працює в Обласній рекламно інформаційній газеті «ТН- Експрес», спочатку кореспондентом , а з 2011 року — головним редактором.
Володимир Ніколаєнко — професійний журналіст та ініціативний керівник. Під його керівництвом газета «ТН-Експрес» стала одним з популярних та тиражних ЗМІ Західного Донбасу. За його ініціативою в газеті були відкриті нові рубрики, які користуються попитом серед читачів. Газетні публікації Володимира Григоровича відзначаються злободенністю, гостросюжетним змістом та професійною майстерністю. Його журналістські розслідування неодноразово допомагали мешканцям Павлограда,котрі потрапили в скрутні життєві ситуації, встановити справедливість.
За ініціативою Володимира Ніколаєнка в Павлограді створена міськрайонна громадська ромська організація «Амаро Кхер», мета якої — зберегти культурну спадщину ромів та залучити їх до активної участі в громадському житті міста.
Знають в Павлограді Володимира Ніколаєнка і, як поета та письменника. Побачили світ п’ять його збірок прози та поезії, в яких перед читачами постають людські долі минулого та сьогодення нашої Павлоградщини.
Шановний Володимире Григоровичу! Прийміть щирі вітання з нагоди життєвого ювілею! Бажаємо миру, міцного здоров’я, творчого довголіття, новіх перемог та досягнень!

Виконком Павлоградської міської ради