- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітання з державними святами

Дорогі павлоградці!

 

Сердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України !

Сучасне покоління українців живе в унікальний час — становлення державності молодої країни. 27 років тому відбулася одна із найважливіших подій в нашій історії — Верховна Рада ухвалила Акт проголошення незалежності України.

Цей знаменний день громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави.

За роки становлення незалежності наша країна перенесла чималі випробування.

Вже четвертий рік поспіль ми змушені, як і 100 років тому, виборювати незалежність із зброєю в руках. Життя тисяч наших співвітчизників – та ціна, яку платить Україна, щоб відстояти суверенітет і право самостійно обирати своє майбутнє.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це — велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Вірю, що повага до славної історії Батьківщини та її величних традицій об’єднає українців та принесе  нам усім довгоочікуваний мир.

Успішна українська держава – це мета, заради якої проголошувалася наша незалежність. Сьогодні наш народ , більш за будь що, бажає рідній землі миру, свободи, єдності. Впевнений, що разом ми подолаємо усі перешкоди, віра та розум допоможуть захистити нашу землю і здійснити глибинні перетворення в країні на краще.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Бажаю Вам та Вашим родинам миру,  міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

Зі святом!

Міський голова                                                                                                                                                               А.О. Вершина