- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вітаємо працівників хімічної та нафтохімічної промисловості

Шановні працівники та ветерани
хімічної та нафтохімічної промисловості!

У день вашого професійного свята від щирого серця прийміть вітання та слова подяки за складний і відповідальний труд. Ви пов’язали свою долю з одним із сучасних і важливих секторів економіки. Сьогодні хімічна індустрія залишається однією з вагомих виробничих галузей нашої держави, яка багато в чому визначає успішний соціально-економічний розвиток Павлограда та всієї України.
Державне підприємство «Науково-виробниче об’єднання» Павлоградський хімічний завод” є одним з провідних по виробництву і утилізації вибухових речовин. На базі заводу працює Науково — дослідний інститут високоенергетичних з’єднань і матеріалів, що дозволяє здійснювати виконання програм і стратегічних планів підприємства в плані проведення досліджень, проектування, створення матеріалів, технологічних процесів, устаткування й виробництв. Колектив підприємства виробляє близько 10 найменувань продукції. Інтелектуальний рівень працівників, їх досвід, працьовитість і злагодженість в роботі стали надійною запорукою та показником для укладання довгострокових договорів з багатьма міжнародними компаніями. Павлоградський хімічний завод постійно розвивається та втілює новітні технології.
Упевнений, що і надалі високий професіоналізм і відданість справі будуть запорукою нових вагомих здобутків та безпечного життя павлоградців.

Бажаю вам успішних починань, нових горизонтів і здійснення найсміливіших проектів! Міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту та особистого щастя вам.

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця