- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Візит начальника департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації

15 березня з плановим робочим візитом до м.Павлоград завітала начальник департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна.

Разом з міським головою Вершиною Анатолієм Олексійовичем Наталія Юріївна відвідала міську лікарню  №1 та оглянула нове приміщення  відремонтованого дитячого відділення. Вона також підтримала рішення керівництво міста щодо  переведення дитячого відділення на нові площі, що   надасть змогу покращити якість надання медичних послуг маленьким пацієнтам. Обговорили питання діяльності  госпітальної ради,   досягнення  та  проблемні питання реалізації  медичної  реформи.

Під час візиту також була оглянута  амбулаторію №1 та амбулаторію №2 КНП «ЦПМСД». Відбулося спілкування з медичними працівниками та пацієнтами амбулаторії. Керівник департаменту зазначила, що відсоток прикріпленого населення у м. Павлоград високий, а проект «електронна реєстратура» реалізується успішно. Медики, в свою чергу, відзначили, що реформа на первинній ланці успішно впроваджується. З боку міської влади відчувається  підтримка у зміцненні  матеріально-технічного бази і кожен лікар має  комп’ютер. Було  відмічено  про збільшення  рівня заробітної плати працівників центру та проінформовано про перехід з 1 квітня на електронні рецепти згідно державної програми «Доступні ліки».

Гості ознайомилися з ходом реалізації проекту світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»  та оглянули ремонтні роботи, які проводяться у міській лікарні №4. Керівництво лікарні зазначило про готовність переходу  у 2019 році на нову форму власності — комунальне некомерційне підприємство.

 

Відділ охорони здоров’я Павлоградської міської ради