- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Визначені переможці Конкурсу «Громада своїми рукам» у 2019 році

               

Сьомий рік поспіль за ініціативи Павлоградської міської ради та фінансової підтримки Компанії ДТЕК  Агенцією економічного розвитку проводиться Конкурс «Громада своїми руками», який надає можливості ініціативним людям приймати участь у розвитку рідного міста.

У 2019 році для участі у Конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками» учасниками було підготовлено та подано 85 проектних заявок,  27 з яких отримали перемогу. Це проекти:

09 липня 2019 року у МКДЦ «Мир» заступник міського  голови Радіонов О.М. та генеральний директор ПАО «ДТЕК Павлоградвугілля» Воронін С.А. привітали переможців Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». Зі словами вітання до всіх учасників конкурсу звернувся народний депутат України Мартовицький А.В.

Загальний бюджет Конкурсу у 2019 році становить                            1 986 999,5 грн., з них:

 

Реалізація зазначених проектів  передбачає співфінансування власними коштами в сумі 2 883 424,02 грн. та 247 осіб, задіяних у реалізації цих проектів.

Також в рамках зазначеного проекту визначено переможця великого гранту. Ним став проект «Будівництво спортивного майданчику, розташованого на території Павлоградської ЗОШ І-Ш ступенів № 16 за адресою: м. Павлоград вул. Синельникова Кирила 2Б».