- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Восьма сесія Павлоградської міської ради VІ скликання

На черговому засіданні 8 сесії Павлоградської міської ради VІ скликання, яке відбулось 14 червня 2011 року, були розглянуті питання:
— про затвердження міської програми соціального партнерства між ПАТ “ДТЕК Павлоградвугілля” і Павлоградською міською радою, погодженою до фінансування в 2011 році “Заходи з тепломодернізації загальноосвітньої школи №19”;
— про затвердження розміру плати батьків за навчання в “Початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах “Дитячих музикальних школах” м. Павлограда на 2011-2012 навчальний рік та затвердження додаткових пільг щодо плати за навчання в цих закладах;
— звіт щодо виконання міського бюджету за І квартал 2011 року та затверджено розпорядження міського голови по уточненню міського бюджету за березень-травень 2011 року;
— про надання згоди на прийняття до комунальної власності квартир;
— про затвердження Правил торгівлі на ринках міста Павлограда.;
— про внесення змін до рішення Павлоградської міської ради від 30.12.10. №67-4/VI “Про продовження до 2012 року терміну дії Програми залучення інвестицій в економіку м. Павлоград та міжнародної діяльності виконавчих органів Павлоградської міської ради на 2007-2010 роки”
та багато інших.
В питаннях щодо продовження та поновлення строків дії договорів оренди земельних ділянок зверталась увага на обов’язкове якісне виконання паспортів благоустрою.
Міський голова І.С. Метелиця звернув увагу присутніх на те, що місто Павлоград є одним з двох міст в області, які змогли зменшити тарифи на водопостачання.
З ґрунтовною доповіддю виступив директор КП “Павлоградтеплоенерго” М.В.Вовк. Він розповів присутнім, які вживаються заходи щодо якісного забезпечення міста теплом та зменшення заборгованості за теплопостачання: “За останні 5 років видано 6,7 тис. позовів на загальну суму 23 млн.грн. На сьогоднішній день борг за газ становить 17, 4 млн. грн.”
Під час розгляду питання щодо затвердження доручення виборців депутатам Павлоградської міської ради на 2011-2015 роки начальнику управління комунального господарства та будівництва В.В.Разводову було запропоновано доповідати про виконання кожного з пунктів даного документу на кожній сесії міської ради.