- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Впровадження енергозберігаючих технологій завдяки Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

Значне зростання цін на енергоресурси обумовлює нову хвилю потужного процесу їх ощадливого використання, що спостерігається в переважній більшості країн і не оминуло нашу країну


Завдяки загальним зусиллям бізнесу, влади та громади  в місті Павлоград 19 жовтня та 22 жовтня 2018 року відбулося урочисте відкриття 7 проектів переможців Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»: «Наш будинок – наша фортеця», «Затишний дім», «Що мені сніг, що мені спека, що мені дощик проливний, коли мої друзі ДТЕК зі мною», «Тепле житло», «Внесок в майбутнє», «Рідному дому  перше енергоефективне дихання», «Гуртожиток нас єднає, тепла з вікна не випускає». Ці проекти спрямовані на підвищення рівня енергоефективності та енергозбереження, шляхом встановлення у під’їздах енергоощадних ламп освітлення, міжповерхових теплозберігаючих вікон та вхідних дверей. Для створення комфортних умов перебування на вулиці, мешканцями будинків проведені суботники по благоустрою прибудинкових територій.

На урочистому відкритті ініціатив були присутні заступник міського голови Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., голова ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград»  Чумак Н.В.

Ми впевнені, що застосування енергозберігаючих технологій здатне звести до мінімуму непотрібні втрати енергії, бо це на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків нашої економіки.

Щиро дякуємо Вам за участь у житті міста, та чекаємо на нові цікаві проекти у наступному році!

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики