- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вручення шкільного приладдя дітям до початку навчального року

Закінчуються літні канікули. Попереду новий навчальний рік.

Служба у справах дітей разом з відділом освіти, навчальними закладами, центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, відділом поліції організувала проведення в місті Всеукраїнського профілактичного заходу рейд “Урок”, який ми проводимо щорічно.

Під час рейдових заходів були обстежені та вивчені умови проживання багатьох дітей, їх готовність до початку навчального року.

Проведена велика робота, метою якої було посадити за парти всіх дітей шкільного віку.  Ми намагались дійти до кожної дитини, яка потребує допомоги. І таких дітей в місті дійсно багато.

Нас підтримав міський голова Вершина Анатолій Олексійович і депутатський корпус. З міського бюджету, в рамках міської програми по захисту прав і інтересів дітей, були виділені кошти на придбання шкільного приладдя  дітям.

В цьому році вперше була започаткована благодійна акція “Збери дитину в школу”. Через засоби масової інформації ми звернулись до громадських організацій, підприємців міста та усіх небайдужих людей допомогти дітям з малозабезпечених, багатодітних, кризових сімей придбати одяг, взуття, рюкзаки та шкільне приладдя.

22 серпня поточного року заступник міського голови Олена Олександрівна Шуліка поздоровила дітей з новим навчальним роком і вручила 90 дітям зошити, ручки, різнокорольорові олівці та інше шкільне приладдя.

Ми сподіваємось, що надана допомога буде дітям корисна. І всі діти нашого міста своєчасно підуть до школи, будуть охоплені навчанням і здобуватимуть освіту, як того  вимагає чинне законодавство.