- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вручено стипендії міського голови

За доброю традицією, вже шостий рік поспіль, найкращі представники учнівської молоді Павлограда отримують стипендії міського голови.

В головному залі міськвиконкому, де вирішуються питання міського масштабу, зібралися привітати  і підтримати в мить тріумфу кандидатів на отримання стипендій міського голови батьки дітей, директора загальноосвітніх шкіл, представники структурних підрозділів міськвиконкому.

Від імені міського голови з вітальним словом виступила заступник міського голови Рябова А.В. Вона привітала дітей з першим великим досягненням, першої великою відзнакою їх кропіткої праці: “Ця команда молоді зробила наше місто ще кращим і примножила славу Павлограда своїми перемогами. Стипендіати шкіл — це заслуга всього педагогічного колективу шкіл — професіоналів нашого міста. У цих дітях поєднаний результат роботи педагогів, виховання батьків. В кожному з них частинка вашої душі і серця.”

Двадцять два відмінника навчання загальноосвітніх шкіл, які є лідерами молодіжного руху, переможцями обласних, Всеукраїнських конкурсів та олімпіад, які постійно примножують славу міста отримали сертифікати на отримання стипендії міського голови:
Решітько Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 1. Переможець міських та обласних олімпіад і конкурсів з математики. Яскрава особистість, якій притаманна оригінальність і нестандартне мислення. Юля пише вірші, навчається грі на гітарі, любить спорт.
Санжура Марина — учениця загальноосвітньої школи № 1. Неодноразовий переможець міських та обласних олімпіад з біології та української мови. Призер міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів з базових дисциплін. Цілеспрямована, добросовісна, скромна і ввічлива.
Куріненко Євгенія — учениця загальноосвітньої школи № 1. Учасник і призер міських олімпіад з англійської, української та російської мов. Бере активну участь у громадському житті школи. Доброзичлива і толерантна, легко знаходить порозуміння з людьми.
Чуб Вероніка — учениця загальноосвітньої школи № 2. Переможець міських олімпіад з хімії, географії, французької та української мов. Творча і артистична особистість. Відповідальна, комунікабельна, дружелюбна і справедлива. Захоплюється малюванням, пише вірші.
Іванова Валерія — учениця загальноосвітньої школи № 2. Член учнівського самоврядування школи. Бере активну участь у громадському житті класу і школи. Старанна, здатна, активна і творча дівчина.
Крівсун Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 3. Неодноразова переможниця шкільних олімпіад з математики, української мови, зарубіжної літератури, фізики. А ще, Аліна активна учасниця шкільних та міських спартакіад, трудових десантів. Займається науковою роботою на тему: «Історія рідного краю».
Карапиші Наталія — учениця загальноосвітньої школи № 3. Переможниця міських олімпіад з хімії, біології та інформатики. Захоплюється літературою, любить спорт, добре співає, займається танцями. Є членом пошукової експедиції з історії міста. Допомагає ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Базар Валерія — учениця загальноосвітньої школи № 3. Активна учасниця шкільних та міських олімпіад, конкурсів художньої самодіяльності. Входить до ради старшокласників. Є членом шкільного клубу знавців «Біном». Постійний учасник міських змагань «Що?, Де?, Коли?». Редагує шкільну і класну газети. Займається танцями і захоплюється спортом.
Гладун Владислав — учень загальноосвітньої школи № 6. Активний учасник шкільних та міських змагань з легкої атлетики та баскетболу. Староста класу, президент шкільного самоврядування. Постійний ведучий шкільних заходів. Умілий організатор і колективіст. Захоплюється комп’ютерною технікою. Любить подорожувати.
Перелигіна Марина — учениця загальноосвітньої школи № 6. Відмінниця навчання. Бере активну участь в житті класу і школи. Цілеспрямована і допитлива. Любить подорожувати, захоплюється рукоділлям.
Логвіновський Марина — учениця загальноосвітньої школи № 7. Постійний учасник міських та обласних олімпіад з математики, російської мови та літератури, англійської мови, хімії. Марина пише вірші, добре малює. З чемністю ставиться до старших, завжди готова прийти на допомогу.
Силкіна Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 7. Призер міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів та олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства. Бере активну участь у суспільному житті, культмасових заходах класу і школи. Дисциплінована, старанна, має багато друзів.
Держірука Ярослав — учень загальноосвітньої школи № 8. Постійний учасник і переможець численних шкільних, міських, Всеукраїнських олімпіад та конкурсів. За активну участь у громадському житті школи та класу був обраний міністром учнівського самоврядування. Любить організовувати дозвілля в житті класу і займатися спортом.
Березкіна Наталія — учениця загальноосвітньої школи № 9. Багаторазова переможниця міських та обласних олімпіад з української мови, активна учасниця Міжнародних та Всеукраїнських предметних конкурсів. Всебічно обдарована особистість, член шкільного учнівського самоврядування. Має широке коло інтересів і великий кругозір.
Хелашвілі Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 9. Переможниця Всеукраїнських та Міжнародних предметних конкурсів. Активна, енергійна, ініціатор і учасник корисних громадських справ у класі та школі. Займається художньо-образотворчої діяльністю. Скромна, культурна, вихована і порядна дівчина.
Кравченко Євгенія — учениця загальноосвітньої школи № 12. Бере участь у роботі шкільного парламенту. Бере активну участь у суспільно-корисній роботі. Творчо обдарована, має артистичні здібності і здібності до малювання. Пише статті для шкільної газети. Незмінна учасниця всіх культурно-масових заходів школи.
Савченко Дар’я — учениця загальноосвітньої школи № 15. Переможниця міських олімпіад з російської та української мов, зарубіжної та української літератури. Організатор класних і загальношкільних заходів. Відповідальна, рішуча і наполеглива. Поважає думку інших і завжди готова прийти на допомогу.
Коваль Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 16. Неодноразова переможниця міських та учасниця обласних предметних олімпіад. Юля акуратна, відповідальна, доброзичлива, коректна, працьовита, справедлива, тактовна, толерантна, чуйний, має багато друзів і знайомих.
Некрасова Олена — учениця загальноосвітньої школи № 17. Бере активну участь у громадському житті класу і в роботі шкільного учнівського самоврядування. Талановитий організатор та переможець міських та обласних олімпіад з математики та біології. Уважна, активна, творча особистість.
Золотопуп Олена — учениця загальноосвітньої школи № 17. «Золотий голос» школи. Свій запал і артистичність вміло поєднує з відмінним навчанням та перемогами у предметних олімпіадах. Президент Європейського клубу «Європа-плюс». Активний учасник міських семінарів для президентів шкільного самоврядування, традиційних Днів Європи, змагань, конкурсів, брейн-рингів.
Красюк Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 17. Переможниця шкільних та міських олімпіад з історії, російської мови та літератури. Активна учасниця культмасових заходів. Випускниця музичної школи. Скромна, весела, доброзичлива і дисциплінована.
Чумаченко Владислав — учень загальноосвітньої школи № 17. Учасник Всеукраїнських конкурсів з українознавства, математики, історії. Президент школи. Артистична особистість. Член Європейського клубу «Європа-плюс». Захоплюється спортом, член футбольної команди школи.

Сподіваємось, що молодь Павлограда буде гідним продовжувачем ідей та задумів наших батьків у будівництві й розвитку рідного міста, і тоді команда наших юних стипендіатів щороку збільшуватиметься.