- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вручено заслужені нагороди

Сьогодні перед засіданням виконкому міський голова А.О. Вершина разом з представником військового комісаріату вручив нагороди Президента України павлоградцям, які захищали незалежність та цілісність нашої держави на сході України. Попов  Костянтин  Олександрович нагороджений орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня за особливі заслуги та Семенков Сергій Олександрович нагороджений медаллю  «ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ» за особливу мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів.

Також Анатолій Олексійович подякував ініціативній місії, яка відвідала  та привітала від усіх павлоградців  з 8 Березня жінок, що несуть службу на передових позиціях в зоні АТО. Так 7 березня представники громадських організацій, волонтери Павлограда та творчі колективи міста подарували святковий концерт жінкам-військовослужбовцям окремої 25-ї повітряно-десантної бригади.

На знак вдячності командування частини, в якій проходив концерт, висловило подяку його організаторам та артистам, а також звернулося з проханням до керівництва міста вручити подяки учасникам поїздки. Анатолій Олексійович виконав доручену місію та відзначив представника громадської організації «Міжнародна дипломатична Місія «Організація безпеки спільноти Європи» — Мясоутова Михайла  Умаровича, представника Громадської Ради  — Уставицьку Наталію Іванівну та керівника музею бойової слави Прикордонних військ —  Іваніченко Ігоря Івановича подяками військової частини.

Цього дня подяки отримав і сам міський голова від Мясоутова М.У за підтримку та допомогу у поїздці в зону АТО та від Федерації баскетболу Україну за розвиток та підтримку баскетболу у Павлограді, яку вручив голова Федерації баскетболу м. Павлоград Борисенко О.В.