- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Втілення бізнес-ідей молоді Павлограда в життя

Наглядним прикладом дієвої співпраці бізнесу та міської влади є залучення молоді міста до підприємницької діяльності та втілення їх бізнес-ідеї в реальність.
Так, завдяки отриманому гранту з міського бюджету в розмірі 25 тис.грн. молодий підприємець-початківець Лизогуб Вікторія реалізувала свою бізнес-ідею та відкрила «Велокав’ярню «Barista».

В основу своєї ідеї підприємець поклала розвиток класичного формату кав’ярні в авторському стилі, при якому є можливість обслуговувати культурно-масові заходи та організовувати виїзний сервіс в форматі кейтерингу. І як, вважає наш преможець, що навіть з не великим проектом, але «гарячим серцем» можливо запропонувати максимум та конвертувати отримане в прибутки. В чому ми бажаємо їй успіху!
Шановна молодь, хочемо ще раз вам нагади, що кожен з вас, віком від 18 до 35 років, має можливість скласти і подати свій бізнес-план, прийняти участь у Конкурсі, отримати грант з міського бюджету та розвивати власну справу, втілюючи свої бізнес-ідеї в життя.
За більш детальнішою інформацією звертайтесь у відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва міськвиконкому за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95, каб.316, 317; Контакт. телефони: 20-04-80, 20-62-86 або на e-mail: torg317@ukr.net.

Інформація надана відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва
виконкому Павлоградської міськради