- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Як Павлоград буде відзначати День міста


В цьому році Павлоград відзначатиме своє 236-річчя через карантин по-особливому — все офіційні заходи будуть проходити на вулиці, під відкритим небом, з дотриманням протиепідемічних вимог або в форматі «онлайн». Таке рішення було прийнято місцевою владою та Громадською радою в зв’язку зі зростаючою кількістю хворих на коронавірус.

На телеканалі ПТРК, на сайтах ЗМІ, міських сторінках в соцмережах і рекламних екранах міста (на будівлі меблевого магазину «Ідеал» і на сцені в сквері Шевченка) транслюватимуться відеопривітання павлоградців.

17 вересня в 10.00 традиційно проведуть церемонію покладання квітів до пам’ятного знаку ст.Павлоград-2, до братських могил і пам’ятників Другої світової війни, меморіалів визвольної боротьби.
В цей же день з 18:00 в сквері ім. Шевченко почнеться церемонія нагородження авторів кращих відеороликів II міського конкурсу «Рідне місто в об’єктиві». З 17.00 до 18.00 в сквері ім..Шевченко лунатимуть музичні поздоровлення від педагогів мистецьких шкіл міста.
Продовження: 17 вересня в сквері Шевченка і 18 вересня на вул. Соборній працюватиме фотовиставка Вадима Шальского «Мої павлоградці!», приурочену до Дня міста.
18 вересня в 10:00 на Алеї слави відбуватиметься святкова урочистість та вшанування загиблих, присвячена 236 річниці міста павлограда.
Об 11.00 в Спасо-Нерукотворного Образа Кафедральному соборі пройде молебень за місто.
О 14:00 на селищі Шахтобудівників (майданчик біля школи № 16) відкриють скейтленд-парк.
А о 16:00 на селищі ім. 18 вересня Молодіжна рада Павлограда проведе свою акцію (парк селища 18 Вересня).
О 18.00 в Павлоградському історико-краєзнавчому музеї пройде «Ніч і день в музеї-10 « Жінка: Сила. Мужність. Кохання … ».
Також павлоградців чекають тематичні пересувні виставки та фотозони на подвір’ях загальноосвітніх шкіл, закладів спорту та культури міста.