- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Ярмарки в нашому місті!

З метою недопущення безпідставного зростання цін, забезпечення їх стабільності та задоволення потреб населення міста сільськогосподарською продукцією за помірними цінами в місті вживаються дієві заходи для організації та активізації ярмаркової торгівлі.

Так, окрім щотижневих ярмарків на ринку “Центральний” (вул.Полтавська, 127), на ринку “Новий” (вул.Гагаріна, 7) та ринку “ПШБ” (пр. Шахтобудівників), у жовтні щосуботи на вул. Горького проводились ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки безпосередніми виробниками, бджоляної продукції та різноманітних хлібобулочних виробів.
В ярмаркових заходах приймали участь суб’єкти господарювання м. Павлоград, Павлоградського та Юр’ївського районів такі, як фізичні особи підприємці: Козленко В.М., Шевченко Г.В., Джирова І.І., Гребеннік І.О., Тахмазов М.Я., Керімов Н.Р.О., Каленська В.А.; ПП фірма “Сфера”(КАПІ), МПП фірма “Дебют”, ЗАТ “Павлоградхліб”, ПП “Новоолександрівська заготконтора”, ФГ “МЮД”.

Під час проведення ярмаркових заходів жителів та гостей міста розважали своїми веселими піснями та частушками гурт “Єднання”.