- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Яскравий конкурс-квест та заряд енергії для юних павлоградців

21 травня 2018 року загальноосвітня школа № 15 гостинно прийняла учасників квесту з енергозбереження та енергоефективності. Конкурс проводився серед учнів павлоградських шкіл № 3, 9, 11, 12, 15.
Це черговий захід проведення Днів сталої енергії в Павлограді в рамках Європейської ініціативи «Угода Мерів».
В сучасному розумінні, стале використання енергії — це встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства та захистом інтересів майбутніх поколінь. Оскільки, підростаюче покоління, наше майбутнє, то саме для них в місті проводяться навчальні семінари, екскурсії та вікторини.
Конкурс став яскравою родзинкою в програмі міських заходів з популяризації енергозбереження і енергоефективності в Павлограді. Діти із захопленням виконували завдання квесту, отримали масу позитивних емоцій та нові знання. Найкращими та найспритнішими виявились команди загальноосвітніх шкіл № 15 та № 11.

 
Колективи шкіл були відзначені Подяками міського голови за активну участь у творчому конкурсі. Всі учасники квесту отримали приємні подарунки від Павлоградської міської ради та компанії ДТЕК. Школам-переможцям фірма «Мастер Вольт» подарувала енергозберігаючі лампи.


Дякуємо нашим спонсорам за надану підтримку та сприяння приверненню уваги до необхідності енергозбереження та впровадженню енергоефективних заходів в нашому місті.

Відділ з економічних питань
Павлоградської міської ради