- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

З Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери,
організатори фізкультурно-спортивної сфери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України!
Це свято здоров’я, краси, волі та характеру. Воно об’єднує спортсменів, тренерів, робітників сфери фізичної культури і спорту та усіх
прихильників здорового способу життя.
Масовий спорт – це здоров’я нації, великий спорт – престиж регіону та країни. В нашому місті культивується 43 види спорту, щороку
проводиться понад 250 спортивних заходів. Всіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи охоплено понад 30 відсотків від загальної кількості населення.
У цьому році збільшено розмір стипендії переможцям чемпіонатів та кубків світу: спортсменам до 20 тис.грн., тренерам — 10тис.грн. З підтримки міської влади створено два футбольних клуба “ФК Павлоград” та “ФК Атріум”, які вперше за останні 15 років представляють наше місто на чемпіонаті області серед команд Першої Ліги. Ми намагаємося зберігати та зміцнювати матеріально-технічну базу спортивних закладів.
Все це дозволяє павлоградським спортсменам завойовувати найвищі місця на Чемпіонатах світу та Європи.
Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, прихильникам здорового способу життя миру, міцного здоров’я, довголіття, спортивних та життєвих перемог, злагоди й усіляких гараздів!

Зі святом!

З повагою міський голова А.Вершина