- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

З Днем Соборності України

Шановні павлоградці!

22 січня наша держава відзначає велике свято — День Соборності України, який є символом зміцнення української нації.

Сьогодні настав час будувати мости, а не стіни. Не потрібно шукати розбрату в мові, в церкві та світогляді. Нас  об’єднує наша велика історія, ми відчуваємо себе єдиним народом, який на своїй землі будує власний український дім.

Впевнений, головне завдання кожного з нас – не залишатися осторонь важливих соціально-політичних процесів, робити свій посильний внесок у розбудову України, дбати про гідне виховання підростаючих поколінь, наповнювати кожний день свого буття змістом, ставити перед собою амбіційні цілі і впевнено досягати їх.

Важливо, щоб ідеали державної єдності, свободи і людської гідності, що в усі часи були в пріоритетах наших пращурів, і сьогодні були запорукою розквіту нашої країни та  рідної Павлоградщини.

У День Соборності України ми вшановуємо всіх, хто і сьогодні ціною життя і здоров’я відстоює територіальну цілісність України та українську державність.

Бажаю  всім павлоградцям миру, добробуту, злагоди і нехай любов до рідного краю згуртовує нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної України!

З повагою. Міський голова А.Вершина