- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

З Міжнародним днем музеїв!

Щороку 18 травня по всьому світу музейні працівники відзначають День музею. Це свято шанують і любителі походів в краєзнавчий музей свого міста, і ті, хто мріє зустрітися з найдавнішими експонатами Ермітажу або Лувру, тобто цінителі музеїв. Адже музеї — це жива пам’ять людства.

Вже 55 років зберігає скарби нашого краю Павлоградський історико-краєзнавчий музей, фонди якого налічують понад 50 тисяч експонатів.

Сьогодні міський голова Вершина А.О., заступник міського голови Шуліка О.О. та начальник відділу культури Селіна В.М. завітали до Павлоградського історико-краєзнавчого музею, щоб привітати дружній колектив на чолі з директором Ведмідь Т.І. з їх професійним святом.

Павлоградський історико-краєзнавчий музей з нагоди Міжнародного дня музеїв для всіх мешканців Павлограда та гостей міста також підготував свої подарунки: театралізовану екскурсію «Ніч в музеї-8. Культура України від кочових племен до сьогодення» та святковий ярмарок майстрів народного мистецтва.
Шановні гості побажали музейним працівникам нових захоплюючих наукових відкриттів, цікавих досліджень та вдячних відвідувачів!