- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

З турботою про дітлахів

У нашій державі активно підтримується та розвивається ідея здорового способу життя, щасливого та безпечного дитинства. Протягом останніх років у Павлограді було встановлено 17 ігрових та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах Павлограда. Ця справа підтримується на найвищому рівні керівництва України. Так, на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича, при підтримці міністра фінансів України Ю. В. Колобова та губернатора Дніпропетровської області Д.В. Колєснікова 1 червня 2013 року у м. Павлограді було відкрито дитячий ігровий майданчик по вул. Дніпровська, 372. На відкритті були присутні міський голова І.С. Метелиця, Народний депутат України А.В. Мартовицький. В цей день малеча мікрорайону РТС та їх батьки радо вітали всіх дорослих та з нетерпінням чекали на відкриття. Тепер місцева дітвора зможе гратися, проводити свій вільний час та спілкуватися на спеціально облаштованому для цього майданчику.
Крім того було відкрито ще 6 спортивних майданчиків на території загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 3, 6, 9 та 16. Встановлені тренажери для занять фізичними вправами дозволять школярам проводити своє дозвілля з користю для здоров’я.
Соціальні ініціативи Президента України в дії є запорукою стабільності та світлого майбутнього нашого підростаючого покоління.