- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Запрошуємо на ХІ відкритий фестиваль шахтарської авторської та популярної пісні «Мелодії шахтарської душі»!

З 19 по 20 серпня в Павлограді пройде відкритий фестиваль шахтарської авторської та популярної пісні «Мелодії шахтарської душі». Павлоград буде приймати цей фестиваль вже 11-й рік поспіль. У цьому році фестиваль присвячений 25-річчю Незалежності України та святу Спаса.

Засновники та організатори фестивалю: Павлоградська міська рада; компанія ДТЕК; Дніпропетровська територіальна організація профспілок працівників вугільної промисловості; народний депутат України А.В. Мартовицький; відділ культури Павлоградської міської ради; КБУ «Міський культурно – дозвільницький центр».

Головна мета фестивалю — це мир та єдність нашої країни завдяки об’єднанню і підтримці аматорів та митців Західно-Донбаського та шахтарських регіонів України, популяризація шахтарської пісні, залучення людей шахтарської професії до вокального мистецтва, творчий обмін.

Для участі у фестивалі вже подали заявки вокалісти та вокальні ансамблі з різних міст та районів! Запрошуємо вас на це свято творчості! Відкриття фестивалю відбудеться 19 серпня об 11:00 у міському культурно-дозвільницькому центрі (вул. Центральна, 61).

Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру