- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Засідання Павлоградського міськвиконкому

На засідання Павлоградського міськвиконкому, яке відбулось 22 червня 2011 року, піднімалось питання “Про стан дотримання вимог законодавства про працю та заходи щодо врегулювання соціально-трудових відносин в м.Павлограді” В своїй доповіді заступник міського голови Тихонов В.М. розповів, що станом на 01.06.2011 року заборгованість з заробітної плати в цілому по місту за попередніми даними складає 72, тис. грн., що на 448,8 тис. грн., або на 86,2 % менше, ніж на початок 2011 року (станом на 01.01.11р.- 520,8 тис. грн.). На економічно-активних підприємствах міста заборгованість відсутня. Заборгованість із заробітної плати залишається на підприємстві – банкруті ЗАТ “Павлоградрембуд” – 72,0 тис.грн. та становить 100% до загальної суми заборгованості по місту, що свідчить про недостатність заходів, які здійснюються арбітражним керуючим у процедурі ліквідації підприємства — банкрута.
За результатами 175 перевірок з питань оплати та охорони праці на підприємствах різної форми власності складено 29 протоколів про накладення адміністративних стягнень, направлено 31 подання до прокуратури міста про притягнення до кримінальної відповідальності.
Було наголошено про необхідність укладання колективних договорів та повідомлено, що за 5 місяців 2011 року зареєстровано 34 колективних договорів. Загальна кількість зареєстрованих колективних договорів складає 591 одиниць (78%).
Головний державний санітарний лікар м.Павлограда Петленко Г.М. доповіла про хід виконання “Комплексного плану основних організаційних заходів щодо профілактики інфекційних та паразитарних захворювань, харчових отруєнь в м.Павлограді на 2011-2015 рр.” Вона проінформувала, що вода, яка подається населенню по бактеріологічним показникам відповідає санітарним вимогам. Покращилась ситуація щодо усунення аварій на мережах водопостачання. Вирішені питання підвозу води на об’єкти та населенню на період зупинки водоводу “Дніпро-Західний Донбас” та забезпечення проточною гарячою водою дитячих дошкільних закладів. На ДП ДОССТ “Центральний ринок” та ринку селища “Шахтобудівників” МКП “Управління ринками” проведена реконструкція відкритої території, частина торгових павільйонів по реалізації швидкопсувних харчових продуктів підключена до мережі водопостачання.
Про роботу щодо реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Катічев О.М.: “В м.Павлограді активно розвивається 39 видів спорту. Кожного року проводиться більше 250 спортивних заходів, фізичною культурою і спортом в Павлограді займається більше 18 тис. жителів або 17%. У 2011 році з міського бюджету виділено 2 млн. 618 тис. 267 грн., що майже в три рази більше, ніж за формульним розрахунком. Ведеться робота щодо збільшення обсягів надання платних послуг населенню. За 5 місяців 2011 року надано платних послуг на суму 74 тис. 285 грн. та благодійних внесків на суму 41 тис. 230 грн. В місті працює: 3 дитячо-юнацьких спортивних школи; 127 спортивних майданчиків, два з яких зі штучним покриттям; 91 приміщення для занять фізкультурно-оздоровчою роботою; 5 стадіонів; 48 спортивних залів; 1 кінно-спортивна база; 1 водно-спортивна база. За 2010 рік в місті підготовлено 1 Майстер спорту міжнародного класу, 5 Майстрів спорту України, 8 – спортсменів навчається в Дніпропетровському обласному училищі фізичної культури, 5 – в обласній школі вищої спортивної майстерності. Гордістю міста на сьогоднішній день є легкоатлетки Ганна Титимець та Анастасія Рабченюк, які ведуть активну підготовку до ХХХ літніх Олімпійських ігор в Лондоні, в 2012 році.»