- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Засідання позачергової 17 сесії Павлоградської міської ради шостого скликання

20 грудня 2011 року відбулось засідання позачергової 17 сесії Павлоградської міської ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь посадові особи органів місцевого самоврядування, керівники управлінь, відділів, служб міської ради та виконкому, представники прокуратури. На сесію були запрошені представники засобів масової інформації.

На черзі денній стояли питання: про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2011 року №68-4/VI “Про міський бюджет на 2011 рік” з урахуванням внесених змін; про перейменування відділу з питань молоді та спорту Павлоградської міської ради та затвердження положення про відділ з питань сім’ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради; про внесення змін до рішення сесії №375-16 від 01.12.2011р. тощо.

Під час розгляду питання ліквідації водно-спортивної бази “Посейдон” було наголошено про необхідність даного кроку. Скороченню підлягатимуть лише ставки директора, бухгалтера й сторожа. Все майно бази “Посейдон” буде передано на баланс КП «Водно — рятувальна станція» з умовою обов’язкового надання додаткових послуг населенню. Спортивний інвентар й 2,5 тренерської ставки переходять до ФСК “Шкуренко”.

Всього на сесії було розглянуто й прийнято п’ять питань.