- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Завершено моніторинг готовності закладів загальної середньої освіти до нового навчального року

Завершено  моніторинг  готовності   закладів загальної середньої  освіти, який тривав впродовж останніх днів з метою організованого початку 2020-2021 навчального року.

Разом з міським головою А.О.Вершиною комісією були оглянуті приміщення закладів освіти, пришкільні території, спортивні майданчики та  готовність  закладів до опалювального сезону.

У ході перевірки особлива увага приділялася питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».

Заклади загальної середньої освіти  відповідають нормам протипожежної безпеки,  мають належне матеріально-технічне забезпечення для здійснення освітнього процесу  та в повному обсязі укомплектовані  засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами та безконтактними інфрачервоними термометрами.

Усі освітні заклади продемонстрували належну готовність до нового 2020/2021 навчального року. Вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для учасників освітнього процесу.

Цього року передбачено відкриття 452 класів  та  очікується 12 442 школярів, з них учнів 1 класу – 1238 осіб.

Створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні є пріоритетним для міської влади та громади міста.