- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Завершено ще два проекта «Громада своїми руками»

Новий рік участі у Конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками»  розпочався 15 січня  2020 року з презентації реалізованих проектів «Планета дитячих мрій» та «Будинок мрії».     

Результатом проекту «Планета дитячих мрій» стала організація шкільного простору для комфортного відпочинку учнів в школі № 12, створення приємної атмосфери для спілкування, балансування навчальної роботи з відпочинком.

 

Власними силами проведена закупівля та встановлення підвісної стелі,  закупівля світлодіодних світильників та електромонтажні роботи , демонтажні роботи старого обладнання,  м’які меблі для ігрової кімнати (дивани та крісла груші), закупівля ДСП та комплектуючих для столів та обшивки підвіконня, робота по укладанню лінолеуму, мати та килимки-пазли, фанера для настінного панно.

З привітаннями до присутніх звернулися міський голова Анатолій Вершина, депутат міської ради Андрій Чернецький  та   Регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Олена Коновалова, побажавши  наснаги та  подальшого втілення задумів.

 

 

 

 

Проект «Будинок мрії»   дозволив   ОСББ «Ленінградська 10»  впровадити заходи з  енерго- та ресурсозбереження шляхом втілення енергоефективного освітлення місць загального користування у будинку, поліпшення естетичного вигляду будівлі шляхом  ремонту під’їздів.

          Мешканці будинку власними силами здійснили ремонт під’їздів (включаючи зварювальні роботи, демонтаж, розмиття, шпаклювання, фарбування, встановлення перил та скриньок), частковий ремонт покрівлі, поточні ремонтні роботи у підвалі та придбали необхідні для виконання робіт  матеріали  (фарба, шпаклівка та інші матеріали, поштові скриньки, перила).

Дуже знаково, що новий рік відкривається проектом ОСББ «Ленінградська 10»  , яке стояло на початку  історії Конкурсу міні-грантів в м. Павлограді ще у 2013 році.

Побажаємо  не зупинятися на досягнутому і спільними зусиллями зробимо наше життя кращим!