- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Здійснення контролю за умовами проживання, виховання, навчання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім’ях опікунів, піклувальників

В службі у справах дітей Павлоградської міської ради перебуває на обліку 416 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Керуючись вимогами чинного законодавства та відповідно до плану роботи спеціалістами служби у справах дітей 07.02.2012 року проведено перевірки умов проживання, виховання, навчання 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім’ях опікунів, піклувальників.
Під час відвідування вказаних сімей обстежені житлово-побутові умови проживання дітей під опікою та піклуванням. З опікунами та піклувальниками проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання своїх обов’язків.
За результатами перевірки встановлено, що всі діти добре адаптувалися в сім’ях опікунів та піклувальників. Для них створені належні умови для проживання. У переважній більшості підопічні мають окремі кімнати, які обставлені меблями та комп’ютерною технікою. Діти мають необхідні умови для навчання, відпочинку та ігрової діяльності. Вони в достатній кількості забезпечені одягом та взуттям, відповідно до сезону, шкільним приладдям, предметами побуту. Всі діти отримують освіту, відвідують позашкільні заклади, здорові. Діти своєчасно отримують державну допомогу та інші пільги.

Начальник служби В.Г.Стрига