Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Здійснилась мрія ще однієї дитини

Сентябрь 15th, 2011 Новини Вывести на печать

Здійснилась мрія ще однієї дитини

Кожній дитині потрібна родина…Це дуже проста істина. І ми всі глибоко в серці знаємо її. Знаємо також, що тільки в сім’ї, у якій тебе люблять, розуміють, турбуються про твої потреби, дитина має шанс на повноцінний розвиток, на щасливе майбутнє…
Проте в Україні тисячі дітей живуть без батьківського піклування, 90% з них — сироти при живих батьках. Нашим спільним завданням є турбота про них. В Україні ведеться робота по впровадженню сімейних форм виховання. Це складна і довга дорога, яку нам треба прокладати усім разом. На всій території України сьогодні діють 520 дитячих будинків сімейного типу в яких виховуються 3440 дітлахів та 3126 прийомних сімей, які взяли 5332 дітей.
За ініціативою голови облдержадміністрації Вілкула О.Ю. в Дніпропетровській області діє проект “Родина для дитини”. Дана програма спрямована на конкретні потреби: жодна дитини не повинна перебувати в державних закладах.
Місцева влада з особливою увагою відноситься до цієї проблеми і постійно проводить роботу, щоб кожна дитина-сирота знайшла родину  і могла мати інше, щасливе життя.
В Павлограді активно розвиваються сімейні форми виховання. З 420 дітей, позбавлених батьківського піклування на виховання в сім’ю вже влаштовано 332 дітей під опіку та піклування та  28 дітей у прийомні сім’ї. Головне завдання на сьогодні: знайти сім’ю і дбайливих батьків для 60 дітей, які проживають в інтернатних установах. Ці діти щодня просинаються з надією на те, що і до них прийдуть батьки і у них буде родина.
Нещодавно це бажання здійснилось ще для одного маленького хлопчика, який виховувався у Дніпропетровському дитячому будинку №6. Владик довго чекав цієї хвилини. 14 вересня, рішенням Павлоградської міської ради створено ще одну прийомну сім’ю, яка вирішила взяти його в свою родину. Сьогодні він радісний і щасливий називає Любов Іванівну та Андрія Миколайовича мамою й татом! Від імені міського голови привітала родину Горелікових з отриманням почесного статусу- прийомних батьків: ”Владик придбав дбайливих батьків і справжню дружню сім’ю. Ви маєте великий життєвий досвід і ми впевнені, що у Вас вистачить мудрості, душевної щедрості, батьківського тепла для того, щоб виростити й виховати цього хлопчика, підготувати його до самостійного життя”.

Усиновлення дитини — благородна, свята справа. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен небайдужий. Більшість пар, які прийняли у родину доньку або сина, скажуть вам, що Бог створив цих дітей саме для них. Адже «дитина – дзеркало родини; як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька» (В.Сухомлинський).

 Якщо у Вас є бажання допомогти дитині
та надати їй сімейний затишок і батьківську турботу —
просто візьміть її в свою сім’ю!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.