- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Журналісти відвідали об’єкти соціально-культурного призначення міста

Сьогодні 16 травня відбувся прес-тур , під час якого міський голова А.О. Вершина разом з журналістами регіональних ЗМІ відвідали об’єкти соціально-культурного призначення нашого міста. А саме  будинок культури «Ровесник», будівлю відділення медико-соціальної реабілітації інвалідів  стаціонарного відділення тимчасового перебування, нічного перебування територіального центра соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, спортивно-оздоровчий комплекс  «Центр»,  басейн «Дельфін», будинок по вул. Ливарна, 18 та будівлю колишнього дитячого садка на вул. Підгірна, 9.

 

Даний прес-тур був дещо особливим, оскільки журналісти мали змогу відвідати ті об’єкти, які потребують значних фінансових затрат та підтримки для відновлення та повноцінного функціонування, оглянути їх не тільки зовні, але й всередені. Анатолій Олексійович детально розповів про кожний з них — їх історію та можливі шляхи вирішення їх майбутнього.

За словами міського голови усі ці обєкти приходили у занепад протягом багатьох років і своєю задачею він бачить не залишати їх без уваги та тримати на постійному контролі питання їх стану та подальшого використання.