- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Зі святом, рідне місто!

З нагоди 234 річниці Дня міста у Павлограді сьогодні протягом дня відбувалися святкові заходи, в яких взяв участь міськй голова А.О. Вершина, народний депутат А.В. Мартовицький , депутати Дніпропетровської обласної та міської рад, ветерани, представники духовенства, військовослужбовці, представники громадськості, засобів масової інформації, чисельні павлоградці та гості нашого міста.

 

Було відкрито оновлений провулок Голубицького, де закладено капсулу часу з побажаннями для майбутніх павлоградців. Вихованці хорів заспівали пісню «Молитва за Україну».

Після цього учасники заходу перейшли до Алеї Слави, де відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятних знаків з хвилиною мовчання на знак пам’яті про всіх, хто загинув, захищаючи наше місто. Програма продовжилась на Соборній площі, на якій свою майстерність усім присутнім показували вихованці творчих колективів Павлограда.

Разом з цим працювали локації у сквері ім. Шевченка, по вул. Центральна та у Дитячому парку.  Господині змагалися у приготуванні національних страв, майстри декоративно-прикладного мистецтва радували павлоградців своїми роботами, для дітей проводилися розважальні ігри, програми та майстер класи.