- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) розпочинає Менторську програму «Удосконалення адміністративних і соціальних послуг у Дніпропетровській області»

 

У продовження спільної та успішної співпраці у реалізації проекту «Ініціативи Інфраструктурної програми для України» Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) розпочинає Менторську програму «Удосконалення адміністративних і соціальних послуг у Дніпропетровській області».

Так, 03 жовтня 2018 року відбулася зустріч координатора нашого постійного інвестора та партнера Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) Оксани Таргоній та експерта Менторської програми Михайла Кравцова з заступником міського голови Олександром Миколайовичем Радіоновим та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Павлоградської міської ради.

Під час зустрічі відбулось обговорення щодо посилення спроможності партнерських інституцій щодо удосконалення та покращення якості надання адміністративних і соціальних послуг в Центрі надання адміністративних послуг та управлінні соціального захисту населення Дніпропетровської області, удосконалення внутрішніх і зовнішніх процедур, посилення організації структури, підвищення прозорості, посилення взаємодії між ЦНАП і УСЗН, як надавачів послуг,удосконалення системи зворотнього зв’язку з громадянами.

Головним пріоритетом для нашого міста є удосконалення діяльності та прагнення до стійкого розвитку в надані послуг для громадян.

Ми багато зробили спільно для нашої громади, тому сподіваємось на продовження плідної співпраці і готові до реалізації проектів.

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики