- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Звернення Громадської Ради при Павлоградському міськвиконкомі

Шановні павлоградці!

Другий рік поспіль увесь світ потерпає від пандемії COVID-19.

Людство перемагало епідемії, які забирали життя мільйонів,  лише вакцинацією, лише сформованим колективним імунітетом.

У нашому місті на достатньому рівні організована робота з надання можливості зробити щеплення всім групам ризику, всім громадянам, які бажають захистити себе і своїх рідних від зараження і страшних наслідків цієї хвороби.

COVID-19 може бути дуже небезпечним для  працівників дошкільних закладів, шкіл, позашкільних установ, які через специфіку своєї діяльності постійно контактують із великою кількістю вихованців, учнів і наражаються на небезпеку захворіти. Саме тому вакцинуватися від COVID-19 — означає захистити своє життя.

Шановні освітяни, особлива відповідальність покладена на вас. Саме від стану вашого здоров’я, від рівня вакцинації залежить, чи приймуть навчальні заклади дітей 1 вересня, чи будуть батьки мати змогу спокійно працювати, а не переживати всі випробування дистанційного навчання, чи отримають діти якісну освіту…

Закликаємо всіх педагогів, технічних працівників усвідомити відповідальність перед суспільством та пройти вакцинацію і тим самим захистити себе. Ваша вакцинація – це гарантія того, школи нашого міста будуть працювати в звичайному режимі, а діти отримають міцні знання.

Ми на вас розраховуємо.

Будьте здорові!