Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Июль 26th, 2019 Новини Вывести на печать

 

24 липня 2019 року відбулося чергове засідання виконкому на якому були обговорені питання: «Про реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту в м.Павлограді» та «Про підсумки роботи щодо запровадження практики електронних закупівель за кошти міського, обласного, державного бюджетів, а також власних коштів виконавчих органів, комунальних підприємств та комунальних закладів Павлоградської міської ради за 1 півріччя 2019 року».
В засіданні прийняли участь заступник голови постійної депутатської комісії, керівники установ, організацій міста, відділів та управлінь міської ради та виконкому.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонов О.М. доповів про заходи цивільного захисту, захисту населення і території міста, навколишнього природного середовища та майна у мирний час, а також в особливий період.
В місті діє Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в м.Павлограді на 2018-2020 роки.
Створений міський матеріальний резерв, до якого закладені пальне, будівельні матеріали та аварійно-рятувальне обладнання.
Одним із найважливіших завдань у сфері цивільного захисту є забезпечення оперативного оповіщення та інформування населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій. В нашому місті функціонують 13 електричних сирен за допомогою яких подається сигнал «Увага всім».
Для укриття населення створений фонд захисних споруд в кількості 30 сховищ, проведена технічна інвентаризація 24 сховищ, вживаються заходи з підтримання захисних споруд в готовності до укриття непрацюючого населення міста та працівників підприємств, установ та організацій. Проводяться навчання з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.
З доповіддю «Про підсумки роботи щодо запровадження практики електронних закупівель за кошти міського, обласного, державного бюджетів, а також власних коштів виконавчих органів, комунальних підприємств та комунальних закладів Павлоградської міської ради за 1 півріччя 2019 року» виступила начальник відділу з економічних питань Штонда Т.А. Було відмічено, що за період з 01.01.2019р. по 30.06.2019р. замовниками через систему «Прозорро» завершено 587 закупівель на очікувану вартість 174,5 млн.грн. В результаті проведених торгів укладено договори на суму 165,1 млн.грн., при цьому економія коштів склала 9,4 млн.грн.
З 1 півріччя 2019 року відсоток успішних процедур склав 78% і в порівнянні з 1 півріччям 2018 року зріс на 6%.
Не відбулося 130 закупівель на суму 35,7 млн.грн., 35 закупівель на суму 30,4 млн.грн. триває, розірвано через невиконання постачальниками своїх зобов’язань 6 договорів на суму 1,7 млн.грн.
В порівнянні з аналогічним періодом 2018 року очікувана вартість оголошених закупівель та економія коштів в результаті проведених процедур зросли на 71% і 24% відповідно, при тому що кількість оголошених процедур знизилася на 21%.
Після обговорення питань, прийнято відповідні рішення виконкому.
Потім, були розглянуті 48 проектів рішень, які підготували структурні підрозділи виконавчого комітету та міської ради, з них прийнято 44 рішення.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • Виконком від 24.04.2024 р.
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує