Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Благоустрій міського пляжу і місць для купання павлоградців

Июль 4th, 2019 Новини Вывести на печать

Напередодні святкування Івана Купала співробітники комунального підприємства «Затишне місто» традиційно виконують поставлене міським головою Анатолієм Вершиною завдання ретельно обстежити та підготувати для жителів міські пляжі.

1 мая 1

 

«Вже стали доброю традицією виїзні наради мера Павлограда з виконавчими міськими службами по всіх місцях купань, — сказав директор КП« Затишне місто » Василь Коріневский. — Виконання цієї системної роботи знаходиться на особистому контролі А.А. Вершини. Наше завдання — забезпечити для павлоградців і гостей шахтарської столиці Західного Донбасу, які прийдуть зустрічати купальські вогні, гарний настрій, комфорт, естетику ».

Головне торжество свята Купали в цьому році розпочнеться 6 липня о 19:00 на міському пляжі на березі р. Вовча в парку ім. 1 Травня. Народне гуляння в стилі традицій нашихпредків, присвячене літньому сонцестоянню і найвищому розквіту природи, покликане залишити в пам’яті відпочиваючих найкращі спогади.

З початком купального сезону тут щодня упорядковується вся прилегла територія силами співробітників дільниці благоустрою. Працівники стежать за чистотою, своєчасним збиранням і вивезенням сміття. З 6.00 тут постійно працює закріплений за територією співробітник.

Завжди у чистоті для відпочиваючих роздягальні, громадський туалет, йде постійний контроль за роботою двох питних фонтанчиків. Проби води з них відбираються щотижня.

IMG_4090

Особливу увагу «Затишне місто» приділяє чистоті піску, його своєчасному оновленню.

Перед святом Івана Купала комунальне підприємство знову завезло цей природний матеріал на радість дорослим  та дітворі. Відразу ж після вивантаження дітлахи «спланували» його куди краще будь-якого бульдозера.

хим9

4 липня КП «Затишне місто» розпочало виконання комплексних робіт з благоустрою території пляжу в мкр. ім. 18 Вересня. У цей день під керівництвом майстра Лариси Бровенко працювали і люди, і техніка. За допомогою навантажувача «Хюндай» і спецтехніки «BobCat» була спланована поверхня крутого спуску-підходу до води. Після цього дана територія була відсипана чистим піском.

За допомогою техніки в доступних місцях берег річки був частково очищений від очерету, облагороджена прилегла до пляжу територія: проведений збір і вивезення сміття, каміння, обрізка порослі і сухостою, покіс бур’янів.

хим3

Це місце відпочинку біля води, іменоване в народі «солдатським пляжем», у міру можливостей буде поступово перетворюватися в естетичну і впорядковану зону відпочинку.

Також напередодні Івана Купала «Затишне місто» завезло чистий пісок на місце купання жителів в річці Вовча поблизу вулиці Добролюбова.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»
  • Про внесення змін до рішення виконкому від 24.01.2024 р. № 86/0/3-24 «Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд»
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за І квартал 2024 року
  • Про надання ФОП Коваль В.М. дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті Згідно з пп. 13 п.а. ст.
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власнику землі – територіальній громаді міста Павлоград