Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Чергова 57 сесія Павлоградської міської ради.

Октябрь 30th, 2019 Новини Вывести на печать

Під головуванням міського голови А.О. Вершини 29 жовтня 2019 року пройшло пленарне засідання 57 сесії Павлоградської міської ради.
В засіданні взяли участь 25 депутатів, які розглянули ряд важливих для нашого міста питань. На початку роботи сесії міський голова Анатолій Вершина нагородив ювілейними медалями «За вагомий внесок у розвиток міста» депутата міської ради Уманську Тамару Оникіївну, директора КП «Затишне місто» Коріневського Василя Вікторовича, директора КП «Павлоград – Світло» Синюкова Бориса Анваровича; нагородив подякою міського голови за сумлінне виконання обов’язків щодо організації виборів народних депутатів голову міської виборчої комісії Галич Тамару Іванівну; вручив нагороду та вітальний лист президенту ФК «Атріум» Антоняну Карену Завеновичу за завоювання Кубку Дніпропетровської області з футболу.
Хвилю урочистостей було підтримано рішенням міської ради «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Павлограда» Непопу Миколі Родіоновичу, за відповідним клопотанням ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Микола Родіонович працював на керівних посадах у будівельній галузі, за його керівництвом створювались об’єкти житлового будівництва, соцкультпобутового призначення, будувались шахти «Першотравнева», «Степова», «Павлоградська», «Дніпровська», «Ім. Героїв Космосу», нові блоки шахт «Степова» та «Західно-Донбаська». Його внесок в розбудову міста Павлограда та його промислових об’єктів дав можливість і послідуючим поколінням користуватись житлом, дошкільними та шкільними учбовими та культурними закладами.
На сесії було розглянуто та затверджено новий Порядок використання єдиної системи електронних петицій в місті, яким було врегульовано, зокрема, електронну реєстрацію користувачів для створення і підписання петиції за допомогою інструментів BankID або електронного цифрового підпису. Таке рішення покликане унеможливити зловживання («накрутку» та анонімне використання) цієї форми колективного звернення громадян.
Всього депутати прийняли 36 рішень, розглянувши ряд питань, пов’язаних з комунальною власністю та земельно-ринковими відносинами.
В кінці сесії депутати прийняли звернення до народного депутата України Каптєлова Р.В. із пропозицією внести до проекту Державного бюджету на 2020 рік заходи з капітального ремонту та модернізації водогону «Дніпро – Західний Донбас» з подальшим фінансуванням з державного та обласного бюджетів.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»