Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дайджест бізнес-можливостей

Ноябрь 16th, 2022 Новини Вывести на печать

Пошук бізнес-партнерів

Сьогодні у Великобританії існує понад 200 тендерних пропозицій, пов’язаних з легкою промисловістю. Офіс з розвитку підприємництва та експорту традиційно зібрав добірку найцікавіших оголошень, участь у яких покривається GPA.

Усі пропозиції

Програма розвитку інноваційних ідей у сфері Agri Food

Go To Business — програма підтримки підприємницьких талантів у сфері Agri Food, яка допоможе отримати практичні рекомендації щодо заснування та розвитку інноваційного бізнесу. Учасники з найкраще пропрацьованими рішеннями отримають фінансові та інші призи. Дедлайн подання заявок: до 23 листопада.

Хочу долучитися

Global Entrepreneurship Week Ukraine 2022

Стартував Global Entrepreneurship Week Ukraine 2022, який цьогоріч присвячений тим, хто не зупинив свій бізнес попри війну та тримає економічний фронт. Протягом усього тижня з 14 до 20 листопада проходитимуть різноманітні бізнес-івенти, під час яких поговоримо про можливості для соціального підприємництва та інклюзивного бізнесу, державну підтримку під час війни, психологію підприємця, побудову бізнес-плану в умовах війни та невизначеності. Долучайтеся та отримуйте інсайти для розвитку власної справи.

Взяти участь

Освітня грантова програма для жінок

Беріть участь в освітній грантовій програмі підтримки жінок-підприємиць, фермерок та волонтерок «Сила жінок». Основними компонентами програми є освітня, консультаційна та фінансова підтримка місцевих жіночих ініціатив. До 100 гуманітарних ініціатив учасниць програми отримають мінігрант до 100 тис. гривень. Подати заявку на участь можна до 20 листопада.

Дізнатись більше

$1000 на рекламу у Facebook та Instagram

Meta запустила платформу, яка надаватиме малому та середньому бізнесу купони у розмірі $1000 на рекламу у Facebook та Instagram. Адже реклама дозволить підвищити обізнаність користувачів соцмереж про українських виробників та популяризувати українські товари. Дедлайн: до 31 грудня 2022 року.

Скористайся можливістю

Програму фінансування ветеранського бізнесу відновлено

Український ветеранський фонд повторно запустив програму фінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин. Грошова допомога надаватиметься на конкурсній основі: від 500 тис. до 1 млн гривень. Подати заявку можна до 26 листопада.

Детальніше

Грант на реалізацію власного проєкту

Open Data Services Support — це конкурс грантів для підтримки цифрових проєктів на основі відкритих даних, які можуть бути корисним для майбутнього України. За результатами конкурсу буде обрано 4 команди-переможці, кожна з яких отримає грант до 1,1 млн гривень на реалізацію свого проєкту. Дедлайн до 28 листопада.

Ознайомитися

З якими викликами стикається бізнес?

Проводимо нове опитування бізнесу. Нам важливо розуміти, з якими викликами зіткнувся український бізнес та які має потреби. Заповніть анкету та розкажіть про те, як працює ваш бізнес під час війни: яка динаміка замовлень, на який ринок наразі орієнтуєтеся, чи адаптували бізнес-план до нових реалій тощо.

Опитування

Міжнародна виставка органічних та натуральних харчових продуктів

Близький Схід імпортує 92% своїх харчових продуктів, тож українським експортерам варто звернути уваги на цей ринок та його перспективи. З 13 до 15 грудня в ОАЕ (Дубай) проходитиме міжнародна виставка органічних та натуральних харчових продуктів Middle East Organic & Natural Product Expo. Українські компанії мають можливість представити свою продукцію в межах колективного стенда. Дедлайн подання заявок: 20 листопада.

Дізнатися деталі

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження