Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

До Дня захисту дітей

Июнь 1st, 2020 Новини Вывести на печать

В Павлограді проживають понад 20 тисяч дітей.  Із них  300 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі 97 дітей-сиріт.

В нашому місті активно розвиваються сімейні форми виховання.  Сьогодні під опіку та піклування влаштовано 231 дитина. В 9 прийомних сім’ях виховується  18 дітей. В 4 дитячих будинках сімейного типу утримується 32 дитини.

Всі діти із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, знаходяться на постійному контролі соціальних служб.

В місті мешкає 815 багатодітних сімей, в яких виховуються  2 682 дитини.

—   663 сім′ї, де виховуються 3 дітей,
—   86 сімей виховують 4 дітей,
—   66 сімей виховують 5 та більше дітей.

В закладах загальної середньої освіти  міста здобувають освіту майже      12  тисяч школярів, серед яких 1552 випускника, з них 948 – учні 9 класів, 604 – одинадцятикласники. Більш ніж 4 тис. дітлахів відвідують дошкільні навчальні заклади.

2019-2020 навчальний  рік був щедрим на призерів освітянських конкурсів: 48 переможців обласних олімпіад, Міжнародних  конкурсів творчо обдарованої молоді імені Тараса Шевченка та Петра Яцика, 5 переможців конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук.

В рамках  підписаного  меморандуму про участь Дніпропетровської області в пілотному проекті УЄФА GROW проведено  4 фестивалі з футболу для дівчат 3-4 класів “Наша гра”, в яких взяло участь понад                                   200 чоловік;  змагання по футболу серед дівчат 5-6 класів, в яких взяло участь понад 250 чоловік.

Для створення сприятливих умов для розвитку творчих здібностей дітей в місті Павлоград працює 7 закладів культури, в яких займається більше 2тис. дітей.

У Мистецьких школах №1, №2, №3 початкову мистецьку освіту здобувають 880 учнів. У Міському культурно-дозвільницькому центрі            1500 дітей займаються у 14 творчих колективах, з них 9 колективів мають звання «зразковий».

Павлоград є одним із міст лідерів Дніпропетровської області щодо впровадження здорового способу життя, зокрема всіма видами фізкультурно-

оздоровчої та спортивної роботи охоплено 33% від загальної кількості населення, в місті культивується 43 види спорту, щороку проводиться понад     250 спортивних заходів в тому числі і змагання вищого ґатунку.

Працює 334 спортивні споруди, в тому числі: стадіони, спортивні зали, спортивні комплекси, скейт-ленд-парк, плавальний басейн, штучна льодова ковзанка, штучні спортивні майданчики. Спортсмени міста виборюють призові місця на чемпіонатах світу, Європи, Всеукраїнських та обласних змаганнях.

За рахунок коштів з міського бюджету в місті працює програма щодо навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу “Юність”  ДП НВО “ПХЗ”. Плавальний басейн за навчальний період відвідує близько         2 тис. дітей. Відвідування басейну покращує стан здоров’я учнів, діти стали менше хворіти, покращили свої фізичні якості. Діти отримують водні процедури, навчаються плаванню за програмою, а заряд бадьорості від емоційного сплеску позитивно впливає на імунітет дитини.

В парку по вул. Комарова збудовано сучасний скейт-ленд-парк, в складі якого споруджено ігровий майданчик, майданчик для воркауту та скейт-майданчик. Також збудовано майданчик для спорту з собаками.

Управління соціального захисту населення  здійснює соціальну підтримку сімей з новонародженими дітьми, де виховуються діти-сироти та   діти, позбавлені батьківського піклування, малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю та неповних сімей. Також соціальну допомогу отримують  сім′ї, де виховуються троє та більше дітей до 6 років. Дітям своєчасно виплачується державна  допомога та пенсія.

Сьогодні всі павлоградські діти пільгової категорії безкоштовно обстежуються, лікуються, оздоровлюються,  харчуються в закладах освіти. Відвідування дітьми розважальних, культурно-спортивних заходів і багато іншого для дітей в нашому місті —  є реальними.

Місто завжди турбується про сьогоднішній день та майбутнє своїх дітей.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!