Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

ДОБІРКА ГРАНТОВИХ КОНКУРСІВ ДЛЯ БІЗНЕСУ!

Сентябрь 7th, 2021 Новини Вывести на печать

Український фонд стартапів (USF)

https://usf.com.ua/

Зміст/обсяги фінансування: гранти українським стартапам на pre-seed та seed стадіях в розмірі 25 000 (Pre-seed Грант 25000 для Стартапів без MVP) та 50 000 (Seed Грант для Стартапів з MVP) доларів.

Фокус: технологічні стартапи на ранній стадії розвитку в Україні з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності.

Стартап має можливість отримати до 75 000 доларів на розвиток та поточну діяльність, а також до 10 000 доларів на проходження акселераційної програми в міжнародних та українських акселераторах.

Строки: відкриті, конкурс активний.

Подавач: конкретне підприємство.

EIC Accelerator Open 2021 (HORIZON-EIC-2021-ACCELERATOROPEN-01)

https://cutt.ly/wWucTp3

Зміст/обсяги фінансування: підтримує компанії (переважно малі та середні підприємства) у розширенні інновацій із високим рівнем впливу з потенціалом створення нових ринків або розвиток існуючих. Фінансування від 0,5 до 17,5 млн євро

Фокус: на інноваціях, заснованих на наукових відкриттях або технологічних проривах («глибокі технології»), і там, де потрібне значне фінансування протягом тривалого періоду часу, перш ніж можна отримати прибуток. Технологічний компонент інновації повинен бути перевірений і затверджений у лабораторії або в іншому відповідному середовищі (рівень технологічної готовності 5/6 або вище).

Строки: 06 жовтня 2021 17:00:00 за брюссельським часом

Подавач: конкретне підприємство

Конкурс від HORIZON ЄС «Справедливі, здорові та екологічно чисті харчові системи від первинного виробництва до споживання»(HORIZON-CL6-2022-FARM2FORK-02-двоступеневий)

https://cutt.ly/eWucGgZ

Зміст. Успішні пропозиції, що сприятимуть розвитку малих та середніх фермерських господарств, цифрових технологій та зміцнять їх можливості для їх ефективного та результативного розгортання. Проекти, які сприятимуть розвитку стійких, продуктивних та кліматично нейтральних та стійких систем землеробства, які забезпечуватимуть споживачів доступними, безпечними, здоровими та стійкими продуктами харчування, мінімізуватимуть тиск на екосистеми, покращуватимуть здоров’я населення та забезпечать справедливу економічну віддачу для фермерів шляхом розвитку розумні рішення для використання цифрових технологій для малих та середніх, фермерських господарств та структур ферм.

Строки: 15 лютого 2022 17:00:00 за брюссельським часом

06 вересня 2022 17:00:00 за брюссельським часом

Подавач: партнерство. Підхід із кількома учасниками, включаючи принаймні науковців, МСП та представників аграрного сектору. Організована мережева діяльність, що сприяє обміну досвідом та передачі знань.

Кліматичні Інноваційні Ваучери

https://climate.biz/

Фокус: Компанія впроваджує або розробляє кліматично-дружні технології

Обсяги. Малий та середній бізнес може отримати до 50 000 EUR на розробку кліматичних інновацій, екологічних технологій, що зменшують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.

Строки: жовтень 2021

Подавач: конкретне підприємство

Постійний конкурс творців від Це Крафт – підтримка стартапів

https://www.arr.ks.ua/

Зміст: ЦЕ КРАФТ створений з метою підтримки мікропідприємців крафтовиків і ремісників, тому ми впроваджуємо Постійний конкурс творців. За умовами конкурсу всі охочі можуть подати ідеї на виготовлення творчого продукту (прототипу). Конкурс діє на постійній основі і фінансує діяльність проекти ремісників, мастрій, крафтовиків, митців і просто фізичних осіб, котрі бажають відкрити власну справу. Щоквартально комісія конкурсу визначатиме від одного до п’яти переможців і виготовлятиме товарні зразки.

Конкурс стартапів в рамках Проєкту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні»

https://gcipukraine.com/startuvav-priyom-zayavok-na…/

Сума та зміст: фіналісти мають можливість отримати до 15 000 $ (Національний переможець – 15 000 $, переможці в окремих номінаціях до 10 000 $) для розвитку стартап-проєкту, навчання в Бізнес академії, менторинг від провідних міжнародних та національних експертів, підтримку у пошуку партнерів та фінансових ресурсів для реалізації ідей.

Дедлайн – 30 вересня 2021 року.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою