Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Грантова програма для підтримки та відновлення бізнесу від USAID

Сентябрь 30th, 2022 Новини Вывести на печать

Грантова програма для підтримки та відновлення бізнесу від USAID

  1. Тип допомоги: грант
  2. Термін дії: до серпня 2023 року
  3. Територія: вся територія України
  4. Вид допомоги: від 20 тис. дол. США до 75 тис. дол. США
  5. Дедлайн: до 30 вересня 2022 року, до 25 листопада 2022 року.
  6. Учасник(и):неурядові організації та фізичні особи-підприємці/приватні підприємства.
  7. Виконавець: Chemonics International
  8. Сфера діяльності: міжнародні торгові заходи

Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка” (КЕУ), яку впроваджує Chemonics International, шукає грантові заявки на реалізацію діяльності з підтримки участі українського бізнесу в міжнародних торгових заходах, включаючи закордонні торгові місії та відвідування та участь у виставках, торгівлі шоу, конференції, конгреси, бізнес-конференції (B2B) та інші ділові заходи, а також міжнародні торговельні заходи
в Україні (наприклад, місії покупців, бізнес-конференції, конкурси інновацій тощо).

Участь українського бізнесу в цих заходах уможливить і сприятиме відновленню та активізації експортних продажів, залученню інвестицій, розширить доступ до іноземних ринків, інвесторів та фінансування, а також допоможе визначити нові бізнес-можливості для використання. Ці зусилля допоможуть українським підприємствам подолати зриви, спричинені війною, забезпечити безперервність і стійкість бізнесу, а також допоможуть малим і середнім підприємствам підтримувати бізнес, розвиватися в глобальному масштабі та, зрештою, підтримувати економіку України.

На отримання гранту можуть претендувати неурядові організації та фізичні особи-підприємці/приватні підприємства. Відповідно до цього RFA, індивідуальні підприємці/приватні підприємства можуть подавати заявку лише від свого імені або також від імені інших малих і середніх підприємств як прямих бенефіціарів; в останньому випадку як заявник, обраний для отримання гранту, так і підприємства-бенефіціари повинні отримати вигоду від грантової діяльності. Неурядова організація може подати заявку від імені своїх членів, і члени заявника повинні отримати вигоду від запуску, відновлення, повторної активації та/або розширення експортних операцій і продажів. USAID CEP також заохочує окремих підприємців, приватні підприємства, галузеві групи, асоціації та інші ОПБ до партнерства з «Офісом сприяння підприємництву та експорту України» (EEPO) та/або іншими державними зацікавленими сторонами для зміцнення зусиль та синергії для успішної реалізації діяльності.

USAID CEP передбачає надання до 1 000 000 доларів США через до 20 передбачуваних грантів, які можуть коливатися від 20 000 до 75 000 доларів США, залежно від обсягу діяльності та остаточної угоди з USAID CEP. Очікується, що тривалість кожного гранту за цим тендером становитиме до десяти місяців, але жоден із них не може тривати після серпня 2023 року. Орієнтовна дата початку перших грантів, наданих за цим тендером, – жовтень 2022 року.

CEP віддаватиме пріоритет проектам, у яких ресурси USAID залучаються за рахунок внесків грантоотримувачів у розмірі мінімум 30% від загального бюджету. Внесок грантоотримувача – це витрати на діяльність, що фінансуються за рахунок внесків готівкою або в натуральній формі окремо від фінансування CEP, наданого грантоотримувачем або інших донорів, таких як державні міжнародні організації, іноземні уряди, місцеві та міжнародні установи, приватні організації та окремі особи. Внесок буде включено до бюджету та грантової угоди та стане предметом технічної звітності.

Будь ласка, надішліть усі запитання щодо цього звернення на Grants@CEPUkraine.org, включно з «RFA-2022-031» у темі електронного листа. USAID CEP допоможе заявникам зрозуміти процес подання, відповідаючи на запитання електронною поштою.

Ані співробітники USAID CEP, ані Кімонікс не можуть вимагати, а заявникам заборонено пропонувати будь-які гроші, гонорари, комісії, кредити, подарунки, винагороди, цінні речі чи компенсацію для отримання чи винагороди за неналежне сприятливе ставлення щодо цього клопотання. Про будь-який неправомірний запит від співробітника проекту слід повідомити керівнику відділу USAID CEP або в Офіс ділової поведінки Кімонікс за адресою BusinessConduct@chemonics.com.

Маєш питання щодо грантової програми для підтримки торговельних місій? Переглядай детальну інформацію щодо вимог та положень гранту на підтримку торговельних місій  тут.

Також зібрали картки-відповіді на найпоширеніші запити від заявників  тисни тут

Не знайшов відповідь? Будь ласка, надсилай питання на Grants@cepukraine.org та зазнач “RFA-2022-031” у темі електронного листа.

ІнфоДжерела: https://chemonics.submittable.com/submit та https://www.prostir.ua/?grants=hranty-grants-to-support-participation-in-trade-events&fbclid=IwAR04O8zurOdFAXItH0yPBsrgEok_x8yT3pgsS5FHuMJcw5VS_bdDFeh3L2I

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Круглий стіл з міським головою та молодими підприємцями
  • До уваги законних представників дітей!
  • Всеукраїнські змагання з акробатичного рок-н-ролу
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення по вул.Дніпровська,348/33
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу будівлі сараю по вул.Центральна,47г
  • Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Павлограді
  • Про затвердження Положення про конкурсний комітет
  • Про затвердження переможця конкурсу проєктів, розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, яким буде надаваться фінансова підтримка в 2024 році
  • Стартувала серія тренінг-ігор під назвою «Грошовий Потік»
  • Вітання до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
  • Засідання робочої групи по боротьбі з незаконною торгівлею підакцизними товарами
  • До уваги мешканців міста! Зміни в графіку на маршрутах!
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • ТУБЕРКУЛЬОЗУ МОЖНА ЗАПОБІГТИ