Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Культурне життя міста

Июль 21st, 2020 Новини Вывести на печать

Коронавірус COVID-19 вніс свої корективи і в діяльність закладів культури, які  більше трьох місяців в онлайн-режимі не давали сумувати дітворі та дорослим мешканцям Павлограда, наповнюючи сторінки соцмереж, блоги, сайти різними цікавинками.

З червня місяця заклади культури відновили свою роботу згідно з  умовами карантинних вимог. Тож працівники закладів культури, дотримуючись протиепідемічних заходів, гостинно відчинили свої двері, а також підготували багато ідей для проведення заходів «просто неба».  Так, бібліотекарі Павлоградської міської централізованої бібліотечної системи вийшли у парки, сквери, на прибудинкові майданчики, проводячи, пізнавальні вікторини, шахові турніри, ігротеки, голосні читання, огляди нових надходжень, інформини тощо.

За ініціативи Молодіжного центру спілкування «Позитивний Павлоград» щосуботи в сквері ім. Шевченка  розпочалися кінопокази для різних вікових категорій.

ђЁбг­®Є5

Міський культурно-дозвільницький центр на сторінках соцмереж  викладають тематичні ролики, фотоальбоми, привітальні пости, «Інформ — коктейлі» згідно календарних дат, літературно – музичні композиції в онлайн форматі, пісенні привітання від керівників вокальних ансамблів тощо.

Ми вітаємо та пишаємося нашими талановитими зірочками, які під час літніх канікул,  активно брали  участь у Міжнародних  онлайн-конкурсах та стали переможцями: у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Сяйво талантів», у  Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зірки Олімпу», у Міжнародному онлайн фестивалі – конкурсі «Idol of Ukraine», у Міжнародному фестивалі – конкурсі «Весняна феєрія», у Міжнародному онлайн фестивалі – конкурсі «Voice Fest».

ђЁбг­®Є4

Також  заклади культури активно готуються до нового навчального року,  створюючи комфортні умови для дозвілля мешканців міста різних вікових категорій, роблячи приміщення гарними та затишними. Завдяки підтримці міського бюджету, депутатів міської та обласної рад закладами культури вже проведена значна робота з підготовки до осінньо-зимового періоду: заміна лінолеуму у Центральній дитячій бібліотеці на суму – 52тис.грн., заміна 3 вікон на енергозберігаючі у Всевіковій бібліотеці сімейного читання №2 (12тис.грн), заміна вікон у Мистецькій школі №2 на суму 40тис.грн (буде встановлено до кінця липня), частковий ремонт опалювальної системи Центральної міської бібліотеки (55тис.грн), заміна дверей у Мистецькій школі №3 (49тис.грн), проведені повірки приладів обліку, ревізії систем опалення, проводяться поточні ремонтні роботи в закладах тощо. У серпні планується заміна вікон у Мистецькій школі №3 на суму 49,9тис.грн, 87тис.грн — на забезпечення протипожежних заходів Централізованої бібліотечної системи.

ђЁбг­®Є2

ђЁбг­®Є1

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Про перейменування та приведення до мовних стандартів об’єктів топонімії м. Павлограда
  • Повідомлення про позачергову сесію