Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Міський голова А.Вершина про епідситуацію в місті

Апрель 30th, 2020 Новини Вывести на печать

Шановні павлоградці!

Як вам відомо, в Україні продовжено карантинний протиепідемічний режим у зв’язку їз зростанням кількості захворювань на коронавірусну інфекцію. Відповідно і в нашому місті основна увага приділяється заходам, направленим на недопущення поширенню цієї хвороби.
Завдяки спільним зусиллям, організованості та відповідальності мешканців міста, з 8 квітня кількість захворівших павлоградців на COVID-19 збільшилась лише на 3 особи, позитивною новиною є те, що 6 павлоградців одужало і станом на сьогодні в місті залишається лише четверо захворівших. Усі вони знаходяться на самоізоляції, під наглядом медичних працівників.
На самоізоляції також залишаються 17 осіб, що прибули до міста із-за кордону.
28 квітня з робочим візитом Павлоград відвідали представники обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації разом з головою Дніпропетровської обласної ради Святославом Олійником, які підтвердили готовність міста до розгортання госпітальної бази в разі загострення епідситуації.
Ми продовжуємо акцію « Підтримай ближнього ». На сьогодні близько 3-х тисяч павлоградців отримали продуктові набори. Я вдячний усім, хто у цей непростий час, не лишається осторонь і відкликається на мої звернення підтримати земляків. Так, на цьому тижні ми отримали ще 200 продуктових наборів від компанії «Снек Продакшн» .
Але не тільки люди похилого віку та інваліди, а і всі українці на собі відчули складнощі карантинного режиму, який негативно вплинув на економічну активність, обмежив трудову діяльність та призвів до скорочення виробництва. Все це також значно погіршило фінансовий стан і нашого міського бюджету. Тому ми вимушені були скоротити витрати по багатьом програмам та запланованим роботам.
Але, не зважаючи на це, в місті проводиться ямковий ремонт доріг, грейдування, роботи з освітлення та благоустрою територій.

Шановні павлоградці! Я дякую вам за терпіння та дотримання карантинних обмежень. Сподіваюсь, що карантин скоро закінчиться, і нам вдасться реалізувати все, що заплановано. Всі ті плани, що не вдасться втілити в цьому році, обов’язково виконаємо в наступному.
Попереду в нас першотравневі свята. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх павлоградців з Міжнародним днем солідарності трудящих, святом, яке об’єднує та вшановує людей праці.
Незважаючи на необхідність провести свято вдома, бажаю вам сонячного настрою та радісних емоцій. Нехай Першотравень додасть життєвих сил та наснаги, а всі негаразди обійдуть стороною.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва