Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Міський голова провів апаратну нараду

Май 5th, 2020 Новини Вывести на печать

Міський голова А.Вершина провів апаратну  нараду з керівниками структурних підрозділів виконкому, комунальних підприємств та служб міста. Присутні розглянули поточні питання та отримали  відповідні доручення щодо їх вирішення.

Зокрема було наголошено, що усі керівники мають продовжити, в межах своїх повноважень, заходи направлені на запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби.  Крім того, вони зобов’язані  забезпечити  своїх працівників засобами індивідуального захисту.

Працівники комунальних підприємств мають активізувати роботи щодо благоустрою, особливо на мікрорайонах нашого міста, продовжити роботи  щодо грейдування доріг та ямкового ремонту.

Напередодні  травневих свят службам надано доручення привести у належний стан пам’ятні знаки, меморіали, братські поховання та їх прилеглі території, здійснивши усі необхідні роботи.

Міський голова зазначив, що вже розпочинається підготовка до нового опалювального сезону  2020-2021. У зв’язку з цим служби, чітко дотримуючись запланованих термінів, мають виконувати усі відповідні заходи, а також активізувати роботу з тими городянами, які мають заборгованість за надані комунальні послуги.

На завершення засідання Анатолій Олексійович звернувся до присутніх керівників з проханням  привітати ветеранів своїх підприємств та установ з нагоди Дня Перемоги, відвідати їх та, за можливістю, надати їм допомогу.

Напередодні травневих свят він також наголосив, що, у зв’язку із продовженням карантину, необхідно дотримуватись карантинних обмежень  та залишатися вдома  з турботою про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких.

 

Відділ з питань регіональної політики

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження