Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Отримання сертифікату від Асоціації міст України за впровадження ініціативи «Павлоград-один для всіх!»

Октябрь 1st, 2018 Новини Вывести на печать

Наше місто є учасником трирічного проекту «Партисипативна демократія та обґрунтоване прийняття рішень на місцевому рівні в Україні», який впроваджується двома асоціаціями органів місцевого самоврядування — Норвезькою Асоціацією місцевих і регіональних влад та Асоціацією міст України у співпраці з Норвезькім інститутом місцевих і регіональних досліджень Проект фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.
В цьому році для реалізації проекту в сфері соціального захисту населення прийняли участь 13 міст України, одним з них є Павлоград, який долучився зі своєю ініціативою «Павлоград – один для всіх!».
Заявником даної ініціативи є Виконавчий комітет Павлоградської міської ради та Павлоградська міська громадська організація «Агенція економічного розвитку міста Павлоград», партнерами в підтримці та реалізації проекту виступають ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Західного Донбасу», Благодійний фонд «Турбота», Ресурсний центр МПГО «ОСББ – майбутнє Павлограда».
Завдяки ініціативи міста відбулося втілення проекту «Павлоград – один для всіх!», який створив сприятливі умови для проведення навчально-просвітницької діяльності вимушеним переселенцям, учасникам та іншим постраждалим від конфліктів групам населення, а саме було проведено 22 заходи (тренінги, семінари, майстер-класи та інше), які охопили 754 мешканців міста.
24-25 вересня 2018р. Асоціацією міст України у м. Тернопіль проводились «Дні Діалогу з владою» за участю 350 мерів міст, під час яких були презентовані реалізовані проекти громадськими ініціативами в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтоване прийняття рішень на місцевому рівні в Україні». На зустрічі були представлені найкращі проекти, які надали можливість вести діалог між громадою міст і переселенцями за допомогою різноманітних заходів (тренінгів, зустрічей, практикумів). Під час заходу присутні мали прекрасну нагоду, завдяки реалізації проектів, поділитися своїм здобутим досвідом та його успішним впровадженням у життя для вирішення нагальних проблем.
Виконавчий комітет Павлоградської міської ради та ПМГО «Агенція економічного розвитку міста Павлоград» за провадження проекту спільної громадської ініціативи «Павлоград – один для всіх!» отримали Сертифікат від Асоціації міст України.

?

?

Надано інформацію
відділом з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження